2777
2789
عنوان

من اوسکولم یا کراشم یچیزیش شده

162 بازدید | 8 پست

بچه ها من از طفولیت مثلا ۱۱.۱۲ سالگی یکیو دوس داشتم.. 

ک بزرگ شدم ۱۴ بودم بهش مثلا گفتم ک ازت خوشم میاد اونم ری.د بهم کلا ابرومن همه جا رفت افسردگی و خودکشی و.. 

کلااا نابود شود توی سن قشنگ زندگیم بخاطر ی عجله.. 

ولی ۲ سال گذشت ۱۶ سالم شد کلاا دیگ میشد گفت بیخیالش شده بودم.. 

ولی هم چنان افسردگی داشتم:/ 

با ر.لش گ کات کرد دیگاز اون موقع انگار با فرکانسامون یکی شده نزدیک ی سال میگذره ها ولیی مثلا من هنوز چکش میکنمم کافیه مثلا ب یچی فک کنم..

همین چن روز پیش داشتم ب ی تیکه اهنگ از شایع فک میکردمم ک چقد این روزا ب خالم میخورهه باورتون نمیشه شبش دیدمم گذاشته بود😂💔

نمددد شاید من زیاد اوسکولم 

این چن وقته اصلا ندیدیمش 

مطمئنم بعد این همه سال ببینتم پشماش میریزه فقط:/ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنتا از تغیراتتو بگو

اینکه دیگ در حدش نیستم بگیر چی میگم دیگ.. 

اون خیلی بی لوله بنظرمم دیگ الان از لحاظ ظاهری و.. 

دیگ خوشتیپ و اینا نیست ولی من و رفیقاش همه بهم پیشنهاد دادن.. 

اگ این حس و ازم نمی‌گیری‌‌ ک خیلی اعتماد ب سقفم اره داف شدم🫠😭😂

فقط میتونم بگم نمیتونی احساستو کنترل کنی اما خیلی خیلی جا داری گلم به یه سنی میرسی که انقدر عاشقانه ...

من ترسا ز عاشق شدن دارمم بخاطر همونه ک نهه میتونمم کسی و جاش بزارم ن میتونمم فراموشش کنم همشش :// امیدوارم..مرسی عزیزمم

من ترسا ز عاشق شدن دارمم بخاطر همونه ک نهه میتونمم کسی و جاش بزارم ن میتونمم فراموشش کنم همشش :// ام ...

م

ببین گاهی این افکار قدیمی به خاطر بیکار بودن یا احساس های ناخوشایند روزمره وگرنه خودت میگی که بالا تری این دیگه عشق نیست

مببین گاهی این افکار قدیمی به خاطر بیکار بودن یا احساس های ناخوشایند روزمره وگرنه خودت میگی که بالا ...

ارهه .. راست میگید 

خیلیی خودمو بیکار کردمم بی هدف شدم قشنگ:/// 

خب من کلا ززندگیمو بر اساس اونن کردم و فقطط مثلا به ظاهر و استایل و.. میترسمم به هدفام نمیرسمم اصلاا و تنها دلیل مشکلاتمم همینهههه:// اخهه من این نبودمم همس از رو اجبارههه:/