2777
2789
عنوان

بی اشتهایی شدید کودک سه ساله

218 بازدید | 45 پست

دخترم ۳سالشه از اولم کم غذا بود ولی الان بی اشتهایی شدید داره اصلا گرسنه نمیشه اصلا غذا نمیخوره غذا بهش میدم توی دهنش لای دندوناش نگه میداره حالشو بد میکنه و نمیخوره خیلی تا الان دکتر متخصص کودکان بردمش و همیشه یه شربت مولتی ویتامین و اهن و اشتها اور میدن حتی متخصص تغذیه بردم همینو داد یه بار کلا ازش چکاپ گرفتم دکتر گفت مشکل خاصی نداره ولی کلیه ش خیلی کم التهاب داره که اونم جای نگرانی نداره چیز خاصی نیست خیلی کلافه شدم بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم از بس لاغر خجالت میکشم جایی برم هر جا میریم میگن این چرا این جوریه اگه دختر خوبی مشهد میشناسین معرفی کنید 🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش مایعات زیاد بده، اگه نمیخوره با سرنگ بهش بده،هر روز بهش آبمیوه بده،همراه غذا شربت یا آبمیوه بده 

روی پسر من که جواب داد

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

چه نوع میوه ای

هر نوع میوه ای که دوست داره، من اب هندونه میدم، سیب، هویج

هیچی نداشته باشم شربت سن ایچ پرتقال، ولی همراه غذا بده، من یه قاشق غذا میدم بعد وقتی میبینم توی دهنش نگه داشته با سرنگ بهش ۱۰ سی سی شربت میدم سریع قورت میده

دوباره غذا میدم، به خدا همین روش نجاتم داد

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

۱۲کیلو سه سالشه فقط استخوان هاش مونده الهی بمیرم براش

دختر منم ۲ونیم سالس ده کیلوعه مچ دسش عین مچ نوزاداس

منم خیلی غذاب کشیدم خیلی دکتر بردم باید قبول کنیم ژنتیکشونه هیچیم نمیخوره غذارو میجوه نگه میداره قورت نمیده عوق میزنه وزنشم اصلا بالا نمیره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....