2777
2789
عنوان

جاریییی😵‍💫😵‍💫😵‍💫

206 بازدید | 13 پست

بچه ها جاریم چهار سال از خودم کوچیکتره ولی خیییلییییییییییی سیاست مداره، میاد پیش من کلی از خانواده شوهرم بد میگه بعد قربونشون میره تو روشون، دلم میخاد حالشو بگیرم پیشنهادتون چیه؟ 

بجای اینکه اونو خراب کنی خودت رو بکش بالا ببین چیکار می‌تونی بکنی برای بهتر شدن خودت. 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا قربون اونا بره واسه شما مالیات میاد؟ تو چرا آتیشی شدی؟؟

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

جلوی روش بهش بگو چطور میتونی پشتشون بد بگی و جلوشون خوبیشونو بگی .به این میگن ۲ رویی ، نکته پشت منم همینارو میگی

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

لازم نیست حالشو بگیری شما، فقط بشناسش و ازش دوری کن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
خب آره مادشوهرم مدام در گوش شوهرم میگه افسانه تکه اله بله، توقعا از من زیاد شده من نمیتونم ایجوری با ...

درهرصورت اون باتو کار نداره پس اصلا سعی نکن اونو خراب کنی ..اون داره ب اصطلاحی خودشیرینی براونا میکنه و مقصر مادرشوهرته ک داره مقایسه میکنه اون اصلا مقصر نیست‌...توهم خودتوشیرین کن اگ خیلی برات مهمه هزیزتر باشی و اگ مهم نیست واضح وصریح براشوهرت بگو اون اینجوریه من نمیتونم باشم .....ولی بخاطر تعریفا مادرشوهرت ب اون بدبین نشو چون اون بتوکاری نداره خودشو پیش خانواده شوهرش عزیزمیکنه فقط ..واسه خاطر خودت میگم 

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️