2777
2789

منم مثل تو بودم 

آنقدر حرف زدم چرت و پرت گفتم تا بالاخره از پیش بر اومدم 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهکارش رو بگم ؟

زیاد تو جمع باش

کتاب بخون

از اظهار نظر های کوتاه شروع کن تا بعد بتونی مسلط تر صحبت کنی

حل میشه مشکلت

واقعا نیاز به گریه نیست

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

چجوری اخه هیچ حرفی به ذهنم نمیرسه

خوب کتابخون جملات قشنگ یاد بگیر بالاخره یه قدمی بردار حتی اگه اون قدمه خیلی مزخرف باشه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
من زیادی شکستم خسته ام هیچی نمیتونم بگم

منم یکی مثل تو بودم

نترس 

فقط کارایی که گفتم رو بکن

از جمع فرار نکن

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

منم یکی مثل تو بودمنترس فقط کارایی که گفتم رو بکناز جمع فرار نکن

میشه بیشتر توضیح بدی مثلا چیکار کنم

و اینکه یه چیز دیگه ینفر هست که کلا میخواد من حرف بزنم خودش حرف بزنه یا کاریو انجام بده درکل خودخواهه اونو چیکار کنم چجوری بشونمش سرجاش

.

میشه بیشتر توضیح بدی مثلا چیکار کنمو اینکه یه چیز دیگه ینفر هست که کلا میخواد من حرف بزنم خودش حرف ب ...

عزیزم شما فعلا هیچ کس رو نشون سر جاش

فقط تمرکزت رو این باشه هر روز از روز قبل بهتر بشی و مهارت های اجتماعی رو ببری بالا 

البته این کاریه که همه ما باید بکنیم

اوایل فقط بیشتر تو جمع شنونده باش لبخند بزن کوتاه اظهار نظر کن 

کتاب زیاد بخون پادکست گوش بده خیلی تو آگاهی موثره

بعد مدتی صحبتای طولانی تر 

در نهایت میشی همونی که میخوای