2777
2789
عنوان

سوسک نابالغ دیدم تو خونه

114 بازدید | 3 پست

الان خوابیده بودم یهو یچیزی کنار پام حس کردم دیدم یه سوسکی بود که به بزرگی سوسکای فاضلاب نبود ولی شکل همونا بود از آلمانی خیلی بزرگتر بود بنظرتون تخم گذاشتن توی خونه؟ تارو مار بزنم به همه جا جوابه؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

توجه توجه.❌❌

✅✅متحد باشیم

✅✅از ساعت ۱۲ شب جمعه تا ۱۲ دوشنبه شب نیایم سایت حتی سر هم نزنیم به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک توسط کاربر و حق حذف کاربری و .....

۲۳ روز دیگر می شود یکسال که خانم مونا تهرانی وعده حذف تاپیک توسط کاربر را داده اند اینها از حضور ما در سایت پول در می آورند ولی به وعده خود عمل نمی کنند متحد باشیم تا مثل برده ها با ما رفتار نکنند هر کس این پیام را می بیند وبا آن موافق است آنرا بازنشر کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792