2777
2789
عنوان

گربه

153 بازدید | 23 پست

ما مامان و بابام خانواده نیمه مذهبی هستن نماز میخونن چجوری راضی شون کنم برا خرید گربه؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گربه رو بیار نشونشون بده بعد بگو اگه گفتین این چیه ؟میگن گربه بعد میگی آفرین صد امتیاز مثبت 👩🏿‍🦯

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بگو رساله رو بخونن گربه نجس نیست هرچند که سگ .....

مگه گربه نجس نی؟

کلا برا هر حیوونی میگن گناه دارن اونا جاشون خونه نیس و...

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

ولش کن. راضی هم بشن هر روز غر میزنن. ایشالا رفتی خونه خودت میگیری. البته موی گربه نماز داره موی سگ ن ...

جدی؟

مگه با وجود گربه نماز باطل نمیشه؟

من اگه دست خودم بود هیچ وقت نمی اوردمهمه اش مسولیتعاز خدامه که نباشهوقتی هست تمام و کمال به‌ میرسمام ...

چرا اخه🥺

ولش کن. راضی هم بشن هر روز غر میزنن. ایشالا رفتی خونه خودت میگیری. البته موی گربه نماز داره موی سگ ن ...

موی گربه هم گفتن یدونه روی نمازگزار ولی تعداد زیاد مشکل داره

من خودم گربه داشتم خ دربارش تحقیق کردم مراسم داشتم سرنماز باهاش

خیر. سگ نجس هست تو اسلام. گربه نیست

چه خوووب‌

این رو تو گوگل می‌نويسن به مامانم نشون بدم؟