2777
2789

الان با داداشم سر یه موضوع کوچولو (چایی از دستم افتاد رو فرش) دعوام شد کلی سرم داد و بیداد کرد ، زیاد دلخور نشدم ولی بعدش دیدم مامان و بابام با من قهرن و یجوری برخورد میکنن انگار تو خونه نیستم ، اضافی ام ، حتی جلوشون گریه هم کردم براشون مهم نبود بابام که صدای تلوزیون و زیاد کرد و نگام هم نکرد ، مامانم هم رفت پیش داداشم

دارم میمیرم از تنهایییی

بغض داره خفم میکنه 

تو خونه خودمون هیچکس منو نمیخواد 

سر کوچکترین مسئله سرم داد میزنن و باهام قهر میکنن 

حتی چند روز پیش مامانم گفت کاش شوهرت بدیم بری از دستت راحت شم 

حتی اتاق خواب هم ندارم برم توش بشینم یه دل سیر گریه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر من شما عزت نفس ندارید

و باید به این فکر کنید هر انسانی ممکنه در زندگی چایی از دستش بریزه و انسان جایزالخطاست و تنها کاری که باید بکنید این هست که خودتون روی قوی کنید و از داد و بیداد دیگران نترسید.

دوم اینکه سعی کنید جلوی خانوادتون ضعف نشون ندین و تا حد امکان احساساتتون رو کنترل کنید

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

فروید میگه زندگی از یک تا پنج سالگیه؛ مابقی نشخوار اون سالهاس؛ تو نمیتونی بقیه رو تغییر بدی تا خودشون نخوان؛ ولی میتونی قبلشون کنی و بگی اینا احتمالا دوران کودکی خوبی نداشتن؛ شاید هممون مشکلاتی داشتیم؛ ب نظرم بقیه رو همونطور ک هستن بپذیر و میدونم احتمالا توقع زیادی نداری ولی قبولشون کن

عزیز دلم چند سالته؟ یه دورانی ادم حساس میشه سر هر چیزی به دل میگیره و گریه میکنه منم این چیزارو رد کردم هرچند میدونم تو بعضی خانواده ها به دختر زیاد بها نمیدن منم دخترم و درک میکنم اگر کیس خوب ازدواج داشتی رد نکن و برو من تجربه کردم دردناکه من زیاد رد کردم و خیلی زیاد پشیمونم 

از نظر من شما عزت نفس نداریدو باید به این فکر کنید هر انسانی ممکنه در زندگی چایی از دستش بریزه و انس ...

خیلی وقته دارم روی خودم کار میکنم تا ضعیف بودن خودم و کنترل کنم بیشتر اوقات موفق بودم ولی بعضی وقتا نمیشه کاریش کرد 

انگار یدفعه همه احوالات قبل برمیگرده و تلاشات بی نتیجه می مونه

خیلی وقته دارم روی خودم کار میکنم تا ضعیف بودن خودم و کنترل کنم بیشتر اوقات موفق بودم ولی بعضی وقتا ...

قرار نیست همه جا قوی باشین و از قوی بودنتون استفاده کنید ...

فقط جاهایی که به شخصیت شما ظلم میشه باید قوی بودنتون استفاده کنید.

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...