2777
2789
عنوان

ه.مستر من🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 68 پست
اخبار چی گفت راسته ؟؟

گفت ک تو مترو همه جا هی ضربه میزنن وباعث رقابت شده هی ببینی عقب افتادی  ی اختلال تو بدن ایجاد میکنه ب نام عقب موندن واینچیزا وفرد رو ناراحت وعصبی وافسردع میکنه 

باور میکنی من تلگرام دارم اما سمتش نرفتم نمیدونم چیه فقط شنیدم

مهراد و مهدی گل پسرای من 🤎🍭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه بر اساس یکیش پول میدنیا سکه هستیا پروفیتمنم پروفیت رو انتخاب کردم البته سکه هام برمیگردن ولی ...

ممکنه ضریبی از هردو باشه

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
پروفیتچون تعداد کل توکن های همصتر صد میلیارد هستشما فکر کن اگر تعداد سکه ها مهم باشه نمیشهتو بازی هم ...

من ۸۴mil.  توکن دارم پروفیت ۸۸۵  k

بنظرت پروفیتو ببرم روی یه میلیون؟ 

تو پیشی منی و میو💙

شما باختی متاسفانهاینا همش تله بود برای توکن سوزی👀

اره ممکنه هدفشون همین باشه ولی خب من تصمیم گرفتم پروفیتشون کنم😂

گفتم که ریسکه

یهو دیدی گفتن پروفیت مهمه🤣

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

باید معقول و کم کم بالا ببری من الان ۱۰ میل دارم با پروفیت ۴۰۰ روزی یه خرده بالا میبرم که تو تعادل قرار بگیرن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کدوم کارتا رو بگیریم پروفیت بیاد .منم میخوام  هرکارتی میخرم چس هواست

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
نه دیگه بر اساس یکیش پول میدنیا سکه هستیا پروفیتمنم پروفیت رو انتخاب کردم البته سکه هام برمیگردن ولی ...

اخه باز تو اینستا شایعه شده گفتن چون تعداد افراد ریاده هر چقدر سکه دارنو 5تا از صفراشو برمیدارن،..

ضرب در پروفیت میکنن