2777
2789
عنوان

ه.مستر من🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 68 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط منم ک‌شمارو درک‌نمیکنم؟

از چه نظر اینکه ه.مستر دارم؟🤣

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من 105میلیون دارم ،540هزار تام پروفیت،

اینجوری ک میگن 18سنت هستو اینا 5تا صفر سکه هارم میگن برمیدارن و ... من 5میلیون بهم میرسه فقط😅😅😐😐و بسیار کمه و به این همه وقتی ک گذاشتم نمی ارزه

🙄🙄🙄🙄،هم سکه مهمه هم پروفیت

نه دیگه بر اساس یکیش پول میدن

یا سکه هست

یا پروفیت

منم پروفیت رو انتخاب کردم البته سکه هام برمیگردن ولی خب...

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بالانس و حفظ کنی بهتره چون احتمالا ۳ تیر لیست بشه با این پروفیت اگه حالا نیمه شبم پاشی سکه هارو دریافت کنی حدود ۹۵ ملیون میشه

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋