2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه خواستم ببینم اطلاع ندارین که با بلیط جدا و رزرو هتل کسی رفته ؟

🥰❤️

اگه واقعا دوست داری بری و شرایطش رو داری به نظرم برو .

بعضی چیزا هیچ وقت تکرار نمیشه توی زندگی 

👩🏻🏫English teacher👩🏻🏫

نه خواستم ببینم اطلاع ندارین که با بلیط جدا و رزرو هتل کسی رفته ؟

سلام عزیزم من برای خودم و همسرم برا 13 شهریور استامبول بلیط رزرو کردم صندلیای بالکنی دونفرمون شد 18/352 سایتشم خود شادمهر تو اینستاش گذاشته میزنی روش میبره تو واتس اپ اونجا راهنماییت میکنن بعد ی اپلیکیشنه باید نصب کنی تو اون بلیط رو رزرو کنی پرینت کاغذی نداره فقط از طریق همون اپ رزرو میشه هزینشم با ریالی پرداخت کردم بعد 24 ساعت تایید شد بلیطمون الانم میخوام جدا تور بگیرم برای هتل و پرواز ولی هنوز سایت برای شهریور باز نشده

وای عالی بود

ما هم خیلی پولدار نیستیم معمولی هستیم ولی همیشه میگم آدما یکبار زندگی میکنن پس رویاهاتو زندگی کن بعضیا چیزا دیگه کم پیش میاد تو زندگی ، اون دوستمون گفت لباس بخر و آهنگاشو دانلود کن فک کنم کنسرت نرفته و اون جو و هیجانو تجربه نکرده چون از زمین تا آسمون فرق داره لذتش لباس هم بعدا میتونی بخری ولی کنسرت سالی یکی دوباره اونم اگر شرایطش پیش بیاد و بتونی بری

ما هم خیلی پولدار نیستیم معمولی هستیم ولی همیشه میگم آدما یکبار زندگی میکنن پس رویاهاتو زندگی کن بعض ...

آره کاملا باهات موافقم ،چون آدم از یک ساعت بعدش خبر نداره ،پس تا هستی و سرحالی باید بخوری ،بپوشی ،صفا کنی 

من عاشق نی نی ام
سلام عزیزم من برای خودم و همسرم برا 13 شهریور استامبول بلیط رزرو کردم صندلیای بالکنی دونفرمون شد 18/ ...

به به عالیه ،فقط زودتر تور رو اوکی کنین چون نرخ میبرن بالا 

من عاشق نی نی ام