2777
2789
عنوان

با بچه ی سرکش دو ساله چیکار کنم؟

104 بازدید | 12 پست

خانما پسر من دو سال و سه ماهه اس.

به شدت سرکش و لجبازه

بچه های هم سنش رو میزنه و بهشون زور میگه

چیزی بخواد جیغ میکشه و گریه میکنه

به همه زور میگه

من نمیزنمش ولی دعواش میکنم ولی همه‌میگن اشتباه میکنی باید باهاش راه بیای خود به خود درست میشه

ولی من خیلیییی نگرانم. میترسم همینطور لجباز و خشن و زورگو بمونه

کتاب های تربیت کودک زیاد بخون 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبررر و حوصله 

چرا خشن شده ؟ 

قبل از اینکه به این مرحله برسه ببین خواسته ش چیه 

تا کم کم از سرش بیوفته 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

دوتا تاپیک داره یکیش توصیه به اقدامی های یکی باردار ها (اقدامی ها رو بخون)

می‌دونم اقدامی نیستی ، اما امیدوارم براتون تاثیر گذار باشه 💚و راه و روش رو پیدا کنی برای تربیت فرزند دلبندت

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

صبررر و حوصله چرا خشن شده ؟ قبل از اینکه به این مرحله برسه ببین خواسته ش چیه تا کم کم از سرش بیوفته

ببین مثلا به زور میگه ماشین لباسشویی رو باید بزنی کار کنه. یا میگه فلان اسباب بازی دست فلان بچه تو خیابون رو باید بگیری بدی به من.

افففففتضااااحیعنی از سه ماهگی تا شش ماهگی بارداریم فقط به گریه و استرس گذشت بدبختانه

ب همین دلیل عزیزم.بمیرم برات

ب پسرم نگا ک میکنم دلم ریش ریش میشه.واسه منم افتصااااااح گذشت خداباعث وبانیش لعنت کنه و دردبی درمونی بده بهش ک نتونه ب کسی بگه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ب همین دلیل عزیزم.بمیرم براتب پسرم نگا ک میکنم دلم ریش ریش میشه.واسه منم افتصااااااح گذشت خداباعث وب ...

منم روز و شب باعثش رو لعنت میکنم. نه از بارداری لذتی بردم نه از مادرشدن. از دو ماهگی تا همین الان فقط اذیت شدم. خیلی خسته شدم

منم روز و شب باعثش رو لعنت میکنم. نه از بارداری لذتی بردم نه از مادرشدن. از دو ماهگی تا همین الان فق ...

میفهممت.پسرم ۵ سالش حالم همین.خسته خسته ام.این وسط دخترمم تو۷ ماهگی ازاسترسام فوت شد.ببین چی کشیدم

منم روز و شب باعثش رو لعنت میکنم. نه از بارداری لذتی بردم نه از مادرشدن. از دو ماهگی تا همین الان فق ...

فقط باآرامش باهاش حرف بزن.مهربونی ومحبت کن.کم کم خوب میشه