2777
2789
عنوان

بچه دوساله

122 بازدید | 7 پست

سلام مامانا بچه های دوساله اتون تو خونه چطوری سرگرم میشن مخصوصا اونایی که تنهان

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سرگرم نمیشن پارمون میکنن

با وسایل خونه کار ندارن 

گیر نمی‌دن به یه وسیله خاص

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
سرگرم نمیشن پارمون میکنن

با وسایل خونه کار ندارن 

گیر نمی‌دن به یه وسیله خاص

تلوزیون اسباب بازی

با وسایل خونه کار ندارن 

رو یه رفتار خاص زوم نمی کنن

بله باوسایل خیلی بازی میکنن طبیعیه

با در بازی می‌کنن هی ببندن باز کنن 

یا عادت کنم یه وسیله رو همیشه یه جای خاص بزارن مثال تا شونه تو خونه دیدن برن بزارن یه جای خاص

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز