2821
2789
عنوان

حاجت مهم

102 بازدید | 12 پست

سلام توروخدا اگ کسی از ذکر یا دعایی یا هرچی ک تجربه گرفتین و واقعان جواب داده برای ازدواج ب منم بگین من هرچهله یا دعایی ک بگین خوندم ولی نتیجه نگرفتم دیگه خجالت میکشم از حرفا و نگاها از اینکه خونه پدرم هستم کمکم کنید   

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا زمانش نرسه نمیشه منم زیاد دعا خوندم نشده

چقدر بد منکه خسته شدم دلم یه همدم میخاد ی تیکه گاه وقتی دخترای فامیل رو نگاه میکنم دلم میخاد بترکه از غصه  

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چطوری بیام عزیزم

سلام شنیدم خوندن یس خوبهشما هم دانلود کن صوتش رو خط ببر که غلط نخونیمداوم تکرار کن ان شاء الله خوشبخ ...

مرسی عشقم اینقدر خوندم جواب نگرفتم انشالله خودتت هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی گلم

مرسی عشقم اینقدر خوندم جواب نگرفتم انشالله خودتت هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی گلم

نگاه عزیز دل

با همون زبون خودت 

از ته دل دعا کن

با امید 

یه درصدم شک نیار که ایا میشه

بدون حتماً میشه

میدونی چرا

چون تو از خداوند متعال درخواست براورده شدن حاجت داری

که به همه چیز تواناست

پس کوچیکترین ناامیدی به خودت راه نده

نگاه عزیز دلبا همون زبون خودت از ته دل دعا کنبا امید یه درصدم شک نیار که ایا میشهبدون حتماً میشهمیدو ...

خیلی ازت ممنونم مهربونم بعد چله یاسین بگیرم خودم بخونم یا صوتش رو گوش بکنم

خط ببر خودتمدل بهش بده ان شاءالله بهترینها نصیبت بشهیه روزی توی خوشبختی که غرق بودی منم یاد کنی

مطمن باش هرجای دنیا ک باشی هرموقع سرسجادم باشم دعاگوت هستم خیلی ازت ممنونم انشالله خدا قشنگترین هارو برات تو زندگیت رقم زده باشه

مطمن باش هرجای دنیا ک باشی هرموقع سرسجادم باشم دعاگوت هستم خیلی ازت ممنونم انشالله خدا قشنگترین هارو ...

خیلی دختر خوبی هستی

خیلی ام مهربونی

ان شاالله پنج شنبه ها که برم حرم

یادت میکنم 

اگه قابل باشم

خیلی دختر خوبی هستیخیلی ام مهربونیان شاالله پنج شنبه ها که برم حرمیادت میکنم اگه قابل باشم

فداتشم خبی از خودتت هست عزیز دلم ممنونم ک ب یادم هستی گلم  

2824
2823
2791
2779
2792