2777
2789
عنوان

روانی شدم دیگه

112 بازدید | 17 پست

از دست مادرم یه بند میگه ما بدبختیم ما هیچی نداریم ما شانس نداریم زنگ میزنه به خاله هام و مادر بزرگم که هیچوقت شانس به ما رو نمیکنه و مال ما همیشه همین بوده و چقد روی خوش ندیدم و فلانه

خب الان تقصیر ما چیه؟چیکار کنیم برات؟

هر بنی بشری و دید ازش پول میگیره بعد که طرف پولشو میخواد همین بساط و راه میندازه

دیگه واقعا خستم ازش روحیه نمونده برام دلم میخواد بکشم خودمو

یجوری عصبیم دلم میخواد با دستای خودم یکی و تا سر حد مرگ بزنم و خفه کنم

گوه بگیره تو این خانواده و کانون گرمش

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

مسافرت عالیه

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦آدما بی ارزش تر از چیزی هستن که بخای وقت و انرژی تو حرومشون کنی اینو هیچوقت یادت نره!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مامان منم همینه میگه ما خنگیم ما هیچی نمی‌فهمیم یه چیزیم اینقد کش میده🤦🏼‍♀️🚶🏼‍♀️💔

دقیقا

باورت نمیشه واقعا دیگه روانی شدم

رفتم تراپی نمیزاره ادامه بدم اونجا التماس میکردم بستریم کنن 

انقد اوضام خرابه

والا من ۱۸ سالمه یبار نرفتیم مسافرت مسافرت کجا بود اخه خواهر

اطراف شهر هم کافیه  نمیخواد دور برین

دوستان بنده با هر کس مثل خودش رفتار میکنم پس از کل کل با بنده بپرهیزید با تشکر .دلاوران نام آوران دوستان همسایه ها حبس کشیده ها دوستان در قفس دوستان بیرون قفس بنده اسباب کشی کردم به کاربریم اونجا برام مزاحمت ایجاد کنید از حالا به بعد🦦آدما بی ارزش تر از چیزی هستن که بخای وقت و انرژی تو حرومشون کنی اینو هیچوقت یادت نره!

خانواده بیشتراز هرکسی مارو نابود کرد روحمون نابود شده نمیشه حذفشونم کرد

دقیقا دقیقا

کاش فقط برم از این سگ دونی

دیگه اسمشونم نمیارم

دقیقاباورت نمیشه واقعا دیگه روانی شدمرفتم تراپی نمیزاره ادامه بدم اونجا التماس میکردم بستریم کنن انق ...

دارم روانی میشم 

خدا نکنه یه اشتباهی کنی به بابام میگه به مامانای دوستم میگه 

دوست دارم بشینم یه دل سیر کنم 

آخه این چه بدبختیه گیر ما اومده

دارم روانی میشم خدا نکنه یه اشتباهی کنی به بابام میگه به مامانای دوستم میگه دوست دارم بشینم یه دل سی ...

منممممم مثل توام

واقعا دیگه توانی نمونده برام 

تنها را همینه خودمونو به یه جا برسونیم د آخه بدبختی یه شوهر خوبم پیدا نمیشه گم بشیم بریم

شوهر خوبم پیدا شه اینا تر میزنن توش

خواهرم بهترین شوهر کرد یکاری کردن با زندگیش به گوه خوردن افتاد 

واقعا نمیکشم

نمیان عزیزم اصا شرایطش نیس همه ی مشت روانین

بهتره ازدواج کنی