2777
2789

بچه ها چرا ااینشکلی کار پیدا کردن.. 

همه س کارا اینطور شدن که جمعه ها هم هستن

حالا چه کار تو خونه بازی برا بچه ها.  چه تو کافی نت و..

بعد حقوقا مثلا تایم عصر ۵ الی ۷ میدن اکثرا . حساب میکنی ساعت کاری رو میشه ۲۳ هزار تا بهترین حالت ۳۳ هزارتومن..

واقعا چرا این شکلیه.. حالم بد شد..😶

کار خوب چی سراغ دارین که هم محیطش خوب باشه هم حقوقش ..

راهنماییم کنید دعاتون میکنم💜

In love with darkness ♥🐞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه دختر بودم میرفتم اموزش میکاپ ارایگشری این چیزا پول پارو میکردم . به دختر خالم چند سال پیش کفت ...

مرسی از راهنماییت 

میتونم به عنوان اصلاح کار برم .ولی اصلاح کار درآمد نداره .. چیزای دیگه ش رو هم‌آموزش میخواد .. برا تابستون یه کار میخوام که آموزش نخواد ...

In love with darkness ♥🐞
کاری که محیطش خوب باشه برا زن معلمیه حقوقشم متوسطه

وای آدم خیلی باید قانع و کم توقع باشه که معلمی رو قبول کنه

من سرکارم تو یه یک سال و نیم ۳ بار ارتقا پوزیشن گرفتم و افزایش حقوق داشتم بازم ارضای روحی نمیشم 

چه برسه کل زندگیم فقط یه پوزیشن داشته باشم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
مرسی از راهنماییت میتونم به عنوان اصلاح کار برم .ولی اصلاح کار درآمد نداره .. چیزای دیگه ش رو هم‌آمو ...

خواهش میکنم

در هر صورت یه حرفه ای یاد بگیرید

وگرنه با فروشندگی‌ یا شغل های کم سود به جایی نمیرسید چون خودم تجربش کردم

موفق باشین

سلام گلم .اشکال نداره بپرسم شغلت چیه

کارشناس بازرگانی تو هلدینگ گلرنگ 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
میدونی برای کله آینده آینده نمیگم .فقط برا تابستون دنبال کار پاره وقتم..

آها خب پاره وقت میتونی منشی پزشک بشی حقوقا الان همه جا کمه 🤦‍♀️

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
وای آدم خیلی باید قانع و کم توقع باشه که معلمی رو قبول کنهمن سرکارم تو یه یک سال و نیم ۳ بار ارتقا پ ...

اره ولی محیطش عالیه کنارش میتونی تو خونه یکاری راه بندازی

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
خواهش میکنمدر هر صورت یه حرفه ای یاد بگیریدوگرنه با فروشندگی‌ یا شغل های کم سود به جایی نمیرسید چون ...

درست میگین .. ایشالا مرتبط با رشته م بعدا یه کار راه بندازم که نیاز نباشه زیردست کسی باشم که حقوق انقدر کم باشه ...

In love with darkness ♥🐞