2777
2789
عنوان

قدکوتاها بیان

519 بازدید | 59 پست

من قدم کوتاهه ۱۵۵ ۵۴ کلا خیلی ریز نقشم تعریف ازخود نیست چهره واقعا خوبی دارم یعنی اینو همه میگن ولی بخاطر قد کوتاهم  سر کارم اصلا جدیم نمیگیرن یا فکر می کنن من از عهده کارا بر نمیام شاید باورتون نشه ولی همین کوچولو بودن خیلی جلو پیشرفت کاریمو گرفته 

کلا هم همه فکر می کنن ۱۶ ۱۷ سالم باشه در حالی که ۳۰سالمه  اصلا اصلا سنم بهم نمیخوره ی همکار دارم همیشه میگه حیف این سر که رو 

ی این تنه😅 به شوخی به شوخی میگه ولی حرفش ازارم میده و کلا خیلی مسخره می کنن بخاطر قد و ریز نقش و بی بی فیس بودنم واقعااعتماد به نفسمو از دست دادم و روی همه بخش های زندگیم تاثیر گذاشته خیلی حس بذی به خودم دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب ما مثل همیم😂😀

منم قدم همینه و خوشگلم

ولی جدی نمیگیرن مگررررر جدی برخورد کنی

و جدی گرفتن به سد نیست باید روحیت و برخوردت قوی باشه

منم مثل تو جدیم نمیگرفتن

امید بذر هویت ماست 💚🌱

انگار منو داری میگی، من تازه یه حرفایی میشنوم بخاطر قدم که دل سنگم میشکنه

همین چندوقت پیشم بچمو ازدست دادم بدون دلیل یکی برگشت قشنگ تو صورتم گفت الهی ریزه میزه بودی توان نگه داشتن بچه رو نداشتی بچه خفه شد حتمن

خدایا حکمتت رو شکر... جواب بندهات رو خودت بده

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

منم 155قدمه 27سالمه میگن 20بیشتربت نمیادامابرعکس شماخیلی دوس دارم این ریزبودنودختربایدکوچولوباشه کجاش بده

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

عمیقا درکتون میکنم بابت جدی گرفته نشدن .. شاید خیلی مسخره باشه ولی گاهی حتی یه چای ساده هم نمیدن من ببرم به خاطر ریز نقش و بیبی فیس بودن فکر میکنن هیچ کاری نمیتونم انجام بدم! 

و با اون همکار بی شعورتون هم زیاد ارتباط نداشته باشید واقعا توهین بدی کرده حتی به شوخی هم زشته حالا مگه خودش چه اندامی داره!!

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

انگار منو داری میگی، من تازه یه حرفایی میشنوم بخاطر قدم که دل سنگم میشکنههمین چندوقت پیشم بچمو ازدست ...

منم خیلی حرف شنیدم خیلییییییی 💔

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

منم خیلی حرف شنیدم خیلییییییی 💔

درکت میکنم🥹خیلی حس بدیه خیلی که با تحقیر ترحم نگات کنن

چیمیشد ماهم مثل بقیه یه قد وزن نرمال داشتیم😓

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
درکت میکنم🥹خیلی حس بدیه خیلی که با تحقیر ترحم نگات کننچیمیشد ماهم مثل بقیه یه قد وزن نرمال داشتیم😓

حس ترحم رو خوب گفتین 🙂💔

حرف همیشگی دل من چی میشد منم مثل بقیه معمولی بودم 💔 ولی هر وقت اینو میگم سرزنشم میکنن که ناشکری میکنی 🙂💔 هعی خود خدا میدونه که چقدر سخته معلومه آدم به ناشکری هم میوفته مگه چقدر صبر و توان داره .. 

حتی گاها شده من خیلییییی به خودم فشار میارم که نسبت به بقیه هم سن و سالام بیشتر بفهمم و درک کنم و موفق تر باشم بلکه جدیم بگیرن ولی ..🙂💔

حس ترحم رو خوب گفتین 🙂💔حرف همیشگی دل من چی میشد منم مثل بقیه معمولی بودم 💔 ولی هر وقت اینو میگم س ...

میفهمم چی میگی عزیزم، منم شده گاها بخاطر قدم جدی گرفته نشدم

والانم بخاطر قدم تحقیرمیشم

دوست ندارم با هیچکس رفت اماد کنم، دوستدارم ازهمه فامبلام بخاطر حرفاشون دوربشم🥲