2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمن نگاه کن بخند همین الان هههههههههههه ههههههههههههههههههههههههههه ههههعععععهعع ههههههههههههههههه ...

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂😉😂🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙆🙆🙆🙆🙆

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

یه کار بود با اسم سیف الله عاشقمه،با سیف الله رفته بودن رشت،دلش می خواست بره اصفحان ولی سیف الله بش میگفت اصفحان پارکینگاش گرونه،5تومنه،براش مانتو خریده بود چون دست دلباز بود و همش می گفت به بخشید،سیف الله عاشقش بود و کلی غلط املایی خنده دار دیگه داشت

سلام این تاپیک خنده داره. ان شاءالله که شاد بشی و مارو هم دعا کنی http://www.ninisite.com/d ...

ممنون.بعد ای تاپیک بهش سرمیزنم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
😐منم ک هیچی جز ی خبر خوب حالمو خوب وعالی نمیکنه😢

چی؟؟؟؟ راستشو بگو؟؟؟

منم منتظر یه چیزی ام که اگه پیش بیاداحتمالآ خوب بشم اما فکرنکنم پیش بیاد برام. 

نمیتونم بگمم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم