2777
2789
عنوان

خانومای اشپز

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی آش گوجه هم مامانم میریزه

شما ترکید ؟خانواده شوهر منم تو قورمه سبزی و آش گوجه میریزن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من دوست دارم ولی

سلام سر آشپز .چه طوری؟دیگه از تاپیک هات خبری نیست

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 شما ترکید ؟خانواده شوهر منم تو قورمه سبزی و آش گوجه میریزن

من ترک دوطبقه ام ولی تاحالا نپختیم😔

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

بچه کرفس چه طوری؟؟؟ تا حالا باهاش غدا نپختم

كرفس و خورد ميكني با نعنا و جعفري سرخ ميكني گوشت و پياز و سرخ ميكني كرفسارو اضافه ميكني و اب جوش ميريزي ميگذاري مبپزه

خدا منو به ارزوم ميرسونه و مامان دوقلوها ميشم 😜
 اره🙈

من اکثرا اینطوری میپزم

لوبیا رو میپزم(تو زودپز نه،له میشه)

برنج رو آبکش میکنم

گوشت‌چرخ کرده با ادویه و‌پیاز زیاد تفت میدم، حسابیا،مثل پیازداغ بشه پیازش(گاهیم گوشتو حذف میکنم،که بشه غذای گیاهی،ولی پیاز داغش ضروریه)...یه کم دارچینم میشه زد

شوید تازه یا خشک،به قدری که میپسندم،میریزم روی برنج +لوبیا و گوشت چرخ کرده،مخلوط میکنم میذارم دم بکشه

عااااااشقششششم بدجور

ما تو پلو میریزیم با شوید بعد کنارش ماهی سزخ کرده میزاریم 

یا لابه لای همین  پلو که لوبیا و شوید داره میگو میریزیم دم میدیم 

خوراک هم میشه درست کرده مثل خوراک لوبیا 

با پیاز داغ سیب زمینی نگینی و ادویه و رب لوبیا چشم بلبلی زیاد 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
لوبيا چشم بلبلي رو ميپزي ميزاري كنار پيازداغ ميكني زرد چوبه ميريزي و گوجه پوره شده لوبيا و برنج رو ه ...

یعنی بجز چشم بلبلی باز لوبیاهم باید بریزیم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم