2777
2789

دستور اشپزخونه کوچیک من

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب ولرم جوری که دستت نسوزه

۱قاشق خمیر مایه

۱ قاشق شکر بریز تو اب ولرم.درشو بزار ۱۰ دقیقه بمدنه

۳تا تخم مرغ رو هم بزن تا یکم کف کنه.نوک قاشق چای خوری نمک.۳ قاشق شکر اضافه کن هم بزن.اگه کره داری ۷۰ گرم کره.که نرم شده باشه.اگه نه ۳چهارم لیوان روغن مایع.خوب هم بزن.اب و خمیر مایع رو به مایع تخم مرغ اضافه کن مخلوط کن.

آرد شیرینی ۵ لیوان

۴ لیوان رو یکجا اضافه کن.یکم ورز بده اگه خیلی شل هست لیوان پنجم رو آروم آروم بهش اضافه کن ورز بده.یه کوچولو به دست میچسبه ولی نه زیاد.اگه خیلی چسبندگی داره ارد بزن

۱۰ دقیقه ورز بده وسط کاسه جمع کن.روش مشما فریزر بکش بعد حوله تمیز بزار .بعد ظرفتو تو یه پتو بپیچ بزار ف۵ دیقه تا ۱ ساعت بمونه

این برای خمیرش

عههه منم دلم خاسس 😐😐😐😐😐😐😐مامانم اشپزخانه کوچک من فک کتم نگا میکرد خوب میشد

خاستم بگم بمیرم اجی دیدم پسری🤦‍♀️😂دعا کن خوب بشه مهمون میاد شب🤦‍♀️😂همونطور ترد میشه؟؟؟

۳ لیوان آب ۶ قاشق نشاسته ذرت.شکر به اندازه ای که دوست داری ۷تا ۱۰ قاشق خوب هم بزن تا گلوله هاش گرفته شه.بعد بزار رو شعله کم.مثل فرنی تند تند هم بزن.کم کم شفاف میشه.وقتی خوب قوام اومد و مزه خامی ارد رو نداد بهش ۳۰ گرم کره و ۱ قاشق چای خوری وانیل اضافه کن باز هم بزن تا کره اب شه.

اگه دیدی خیییییلی سفت شده اروم اروم بهش اب اضافه کن و هم بزن تند تند تا تیکه تیکه نشه

همین مایه خمیر فقط شکر رو حذف کن میشه خمیر پیتزاخواهش میکنم

بعد چیز خاصی باید بزارم که مثل شیرینی فروشی ها پف کنه و ترد بشه یا باید خمیر رو خیلی نازک کنم با وردنه؟قبل درست کردم زیاد پف نمیکردن و یکم سفت بود الان میترسم اونطوری بشه 🥲💔