2777
2789
عنوان

ازاد شدمممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 133 پست
از این ب بعد باید ل،اشی هم سانسور کنیم🥰 منم یبار گفتم گ،وه، نخور اینقد ، شوت شدم هوا😍🤣 دیگ رفته ب ...

باز 💩نخور تعلیقی دااااره خدایییی ولی لاشی تعلیق نداره بخدا این نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 

ممنونم لطف دارید😂❤

تو پیشی منی و میو💙

انشالله😁😁

میشه با کد من بلو.  بانک نصب کنی

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز 💩نخور تعلیقی دااااره خدایییی ولی لاشی تعلیق نداره بخدا این نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره م ...

وای😂🤣 شایدم اینجوری نوشته باشی، ( لا،شی) این واقعا معنی بدی میده😔😂🤣 

یکم ذوق زده شدم ریپ زدین رو من🥲😔😭😂🤍>> 

ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛

وای😂🤣 شایدم اینجوری نوشته باشی، ( لا،شی) این واقعا معنی بدی میده😔😂🤣 یکم ذوق زده شدم ریپ زدین رو ...

نه نه لا و شی بدون فاصله😂😂😂

اع ذوق زده شدی؟ مثل زمانی که میومدم میدیدم پستامو لایک کردی و قلبم اکلیلی میشد🥲❤دورت بگردم من الهی 🫂❤

تو پیشی منی و میو💙

نه نه لا و شی بدون فاصله😂😂😂اع ذوق زده شدی؟ مثل زمانی که میومدم میدیدم پستامو لایک کردی و قلبم اکل ...

پس احتمالا نقض فنی از جای دیگ ای بود🤡😂 

خیلییییی، ویییی فداتبشم ک 🥺💙>>> 

خدا نکنه🫠🤍

پس احتمالا نقض فنی از جای دیگ ای بود🤡😂 خیلییییی، ویییی فداتبشم ک 🥺💙>>> خدا نکنه🫠🤍

واقعا از نی نی یار شب بدم میاد از ته قلبم

عشــــ♡ـــــق منی دوست داشتنی من🥲🫂❤🧿

تو پیشی منی و میو💙

والاااما جامون اینجاس؟ نههههه، نههههههه🥲🤣

راس میگی من الان باید تو مطبم باشم و بیمارام و ویزیت کنم ، بعدش زنگ بزنم بگم ب منشی: خانوم محمدی ب اکبر آقا بگو ی فنجون نسکافه برام بیاره خسته شدم😔💔

واقعا از نی نی یار شب بدم میاد از ته قلبمعشــــ♡ـــــق منی دوست داشتنی من🥲🫂❤🧿

اگ شبا تعلیق میشی ینی اونم ازت بدش میاد ولی اگ روز میشی اون ی بحث دیگه ای هست 🥲 منم هر بار شب تعلیق شدم😔💔😂 

اجازه بده از شدت ذوق عر بزنم🥺😭قربون شما برم مننن)))