ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بانک خیلی خوبیه امکاناتش حرف نداره اگه دوست داشتی نصب کن اگه با کد من نصب کنی ۲۵۰ هزارتومن به من جای ...
نصف😂😁😁
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
فیلمت یه مشکلی داره شاید دلیلش رو توی پیامک بهت میگه حتما باید با حجاب باشی ممکنه مشکل از نت هم باشه ...
عزیزم میشه منو راهنمایی کنی؟ مندیروز بلو رو نصب کردم و فیلمم گرفتم و فرستادم نوشته مسئولان دراسرع وقت رسیدگی میکنن برا همین احراز هویت و استعلام از بانک مرکزی ولی دیروز تاحالا تو همین مرحله مونده و جلو نرفته دیگه میخوام بدونم براشما هم این مرحله طول کشید؟ یا برامن مشکل داره که پیش نمیره بیشترازاین؟