2777
2789
عنوان

راسته میگن خوشگلا شانس ندارن؟؟

660 بازدید | 28 پست

من از لحاظ ظاهری و هیکلی اوکیم نمخام تعریف کنم از خودم ولی هرکی منو میبینه خیلی از ظاهرم تعریف میکنه

ولی مامانم میگ کاش بختتم قشنگ بود و ی ادم خوب میومد تو زندگیت🥲🥲

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عکس دادی لایک کن

والا انقد ازین سایت عکس برمیدارن ادم میترسه بزاره قبلا گذاشم

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
خوبه باز خوشگل نیستم مشکل اینو ندارم🥺😂💚

هعی خداا بیا قیافه هامون عوض🫠😂

والا انقد ازین سایت عکس برمیدارن ادم میترسه بزاره قبلا گذاشم

باشهع

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
ربطی به خوشگلی و زشتی نداره ی سریامون انگاررفقط برای تماشا اومدیم🫠

دقیقا همینه🥲

اره قشنگم بنظرم همینطوره به جون یکی بچم از خودتم تعریف نمیکنم ولی شبیه مه لقا جابری بدون عمل زیبایی هستم فقط بوتاکس انجام دادم و کراتین مو ...دو دفعه رفتم سرسفرعقد این زندگی دومم بیاییم تمام بدنم کبود وسیله اینقدرررر که شوهرم کتکم زده بخاطر اون مادرش ودختر ش از زندگی اولش .بنظرم اگه سنت زیر ۳۳ اصلا به ازدواج فکر نکن برو عشق وحال کن بازیابی که داری لذت ببر

نه عزیزم من خوش شانسم🙂😂😂

ولی بدون شوخی اره واقعا من به یه نتیجه خیلی مهم رسیدم

ابن دوستام کخ خیلییی زشتن خیلییی زود ازدواج کردن

شوهراشونم میشه گفت سطحشون بالاییه

حس میکنم‌سمت خوشگلا نمیرن میگن حتما بااین چهرش یکی تو زندگیشه یا اعتماد به نفس پا پیش گذاشتن رو ندارن

اینو نامزدمم‌تایید کرد که اصلا‌نمیخواست پا پیش بزاره بااینکه احساسش خیلی زیاد بود باورشم‌نمیشد تو عمرم دوست پسر نداشته باشم

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
نه عزیزم من خوش شانسم🙂😂😂ولی بدون شوخی اره واقعا من به یه نتیجه خیلی مهم رسیدمابن دوستام کخ خیلییی ...

اخه این واقن بی انصافیه

من کل همکلاسیام زشت ترینشون زود تر من ازدواج کردن ولی ببین چ زندگی هایی دارن حسود نیستما ایشالا همیشه خوشبخت باشن ولی همشون بختشون قشنگ بود 

الان انقد پیشرفت کردن صدبرابر من

من حاضر بودم زشت ترین بودم ولی زندگیه اونارو داشتم

نمیگم الان بدبختما نه الان ۳ ساله با یکی تو رابطم اوکییم همجوره ولی خب وضع مالیش انچنان خوب نیست نمیتونیم عقد کنیم با این هزینه ها 

یجورایی بلاتکلیفم و سردرگم