2777
2789
عنوان

روزنشيني😁

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 148 پست

خانوما همگی ازدختر مرضی بکشین بیرون😡

مشغول روز نشینیتون بشین😆

اینهمه موضوع واسه حرف !

ابو هوا.. سیل سمت شمالو مشهد...کیک زرد 

برجام ..برددیشب استقلال:))

جونم واستون بگه صحبتای زن ترامپ با دخترهووش😅

خلاصه من بعد حرفی از دختر مرضی نباشه به میون

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
قربونت عزیزم

من تازه هفته چهارمم اصلا نمیدونم کی باید برم دکتر؟کی برم سونو؟۲روز قبل پری آزمایش دادم بتام ۱۱۲.۸ بود نمیدونم خوبه بده.دکترمم سه شنبه 

میاد

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه میزارم بیشتر خیس بخوره 😛😛 دستام پنبه ای نرمه 😛😛 دلت سوز سوززززز 😛 حلا اگه خعععلی میخاره ...

کتی کدوم خیابون میشینید؟

پاشو بیا خونهء ما حوصلم سر رفته😄😄😄

.Pain🔥you made me a believer

کتی بپر حوله بیار😂 طبیعی میخوای زایمان کنی؟ خداروشکر پس 9 ماهت تمومه نترس ایشالله بزودی میزایی را ...

چیزی نمونده ک عزیزم به سیوهشتم میرسی و بسلامتی دنیا میاد. نه به احتمال زیاد سزارینم چون وزن خودم خیلی کمه. حالا امروز قراره دکترم معاینم کنه دقیق بگه

فرزندم؛ آنچه که برای خود میپسندی به دیگران ارتباطی ندارد و آنچه که دیگران می پسندند هم به تو ارتباطی ندارد.(لزوما در حیطه حریم شخصی)
خانوما همگی ازدختر مرضی بکشین بیرون😡 مشغول روز نشینیتون بشین😆 اینهمه موضوع واسه حرف ! ابو هوا.. ...

الهی این غیرتت دولا پهنا بیاد برو تو این شُش های من حال بیام😂

جیگر

تو چه مادر شوهرِ خوبی هستی نمیشه خودت بیای منو بگیری؟

بخدا همه کار واست میکنم انقدرررر بلدم😋الان بشمرم چه کارایی بلدم قطع دسترسی میشم ولی تو خودت میدونی کلک😂😂😂😂

کتی کدوم خیابون میشینید؟ پاشو بیا خونهء ما حوصلم سر رفته😄😄😄

پسر همسایمونم میاااااادا 😆😆😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
چیزی نمونده ک عزیزم به سیوهشتم میرسی و بسلامتی دنیا میاد. نه به احتمال زیاد سزارینم چون وزن خودم خیل ...

خب خداروشکر 

من اسمِ زایمان طبیعی میاد استرس میگیرم😨

منم قراره سزارین بشم انشالله

من تازه هفته چهارمم اصلا نمیدونم کی باید برم دکتر؟کی برم سونو؟۲روز قبل پری آزمایش دادم بتام ۱۱۲.۸ بو ...

بسلامتی عزیزم هفته هشت برو ک صدای قلبشم بشنوی😍😍

فرزندم؛ آنچه که برای خود میپسندی به دیگران ارتباطی ندارد و آنچه که دیگران می پسندند هم به تو ارتباطی ندارد.(لزوما در حیطه حریم شخصی)
اخي الهي قربون گل دخمل بشم هوم عشقم تو يه مامان فداكاري كه تو كشور غريب به اين خوبي داري از دخملي م ...

واااي مرسي عزيز دلمممم خيلي به من لطف داري فداتشم     مرسي اينهمه بهم انرژي مثبت ميدي  انشالله به همه آرزوهاي قشنگت برسي عزيز دلم .

اين پرنسس تموم دنياي ماست     

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
پسر همسایمونم میاااااادا 😆😆😂😂

نکبت غلط میکنه😠

گردنِ شوورم رو تبر قطع نمیکنه میخوای چلغوزِ کفتر باز برداری بیای خونم؟😬

اصلا میخوام نیای

بتمرگ همونجا بوگو دوچرخه😂

خب خداروشکر  من اسمِ زایمان طبیعی میاد استرس میگیرم😨 منم قراره سزارین بشم انشالله

ایشالا بسلامتی😍😍😍😍

نکبت غلط میکنه😠 گردنِ شوورم رو تبر قطع نمیکنه میخوای چلغوزِ کفتر باز برداری بیای خونم؟😬 اصلا میخ ...

😂😂

خوبه ها میاد ظرفارو میشوره ماشینتون اگه خراب باشه درس میکنه 😆😆

😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من تازه هفته چهارمم اصلا نمیدونم کی باید برم دکتر؟کی برم سونو؟۲روز قبل پری آزمایش دادم بتام ۱۱۲.۸ بو ...

آخی تازه اواشی 

بسلامتی انشالله

سه شنبه برو پیش دکترت تا برات سونوگرافی بنویسه معمولا 7 یا 8 هفتکی میفرستن سونو برای تشکیلِ قلبش😍

بتات هم خوب بوده