2777
2789
عنوان

روزنشيني😁

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکونم اصلا من داغونِ همین روز نشینی هام😂 کتی برو اونور ذلیل شده آرنجت رو زدی به بچم😠

یه کار میکنی دوتا فوش آبدار بت بدما 😂😂

پس شوهر واسه چی گرفتی بگو پاهاتو بخارونه ، نوازش کنه ، بوس کنه .....😲.......😲......😲😲😲😲

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
دیدم پاش از پهلوم بیرون زده گرفتمش نیوفته😂😂😂😂 واقعا چقده ب من استرس دادن 😨

چند هفته ای دختر؟حالا من هی میگم این بهداشتی ها اشتباه میکنن یهو وسطِ روز نشینیموم نزایی ؟😂

.Pain🔥you made me a believer

پسر شما هم شهریوریه؟اسمشو چی میخوای بزاری؟

اره عزیزم. آیهان میزاریم ایشالا

فرزندم؛ آنچه که برای خود میپسندی به دیگران ارتباطی ندارد و آنچه که دیگران می پسندند هم به تو ارتباطی ندارد.(لزوما در حیطه حریم شخصی)
یه کار میکنی دوتا فوش آبدار بت بدما 😂😂 پس شوهر واسه چی گرفتی بگو پاهاتو بخارونه ، نوازش کنه ، بوس ...

بذار فحشات گوشهء لپت بمونه 

شوهرم سرِ کارِ 

اگه اون بودش به تو میگفتم با این دستهای زبر و زشتت ساق منو بخارونی در به در ؟؟؟😂😂

چند هفته ای دختر؟حالا من هی میگم این بهداشتی ها اشتباه میکنن یهو وسطِ روز نشینیموم نزایی ؟😂

خخخخ آبجوشو اماده کنین فعلا. سیوهشت هفتمه عزیزم

فرزندم؛ آنچه که برای خود میپسندی به دیگران ارتباطی ندارد و آنچه که دیگران می پسندند هم به تو ارتباطی ندارد.(لزوما در حیطه حریم شخصی)
بذار فحشات گوشهء لپت بمونه  شوهرم سرِ کارِ  اگه اون بودش به تو میگفتم با این دستهای زبر ...

باشه میزارم بیشتر خیس بخوره 😛😛

دستام پنبه ای نرمه 😛😛

دلت سوز سوززززز 😛

حلا اگه خعععلی میخاره تا بیام بخارونمش گناخ داری 😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
خخخخ آبجوشو اماده کنین فعلا. سیوهشت هفتمه عزیزم

کتی بپر حوله بیار😂

طبیعی میخوای زایمان کنی؟

خداروشکر پس 9 ماهت تمومه نترس ایشالله بزودی میزایی راحت میشی

دعا کن منم به 38 برسم😭