sama_ara مدیر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 عنوان روزنشيني😁 | مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 148 پست به دليل تقاضاهاي پي در پي قرار شد روزها هم تاپيك دور همي داشته باشيم😁مثلا من خيلي تاپيكم استقبال داشت و بچه ها دوست داشتن دور هم باشيم😂 خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!! 1396/05/21 | 15:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13128 من و كتي همين الان يهويي😁 كتي بگو شفتالووووو😁 سسسسسسسیب 😀 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
sama_ara مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 منم گرسنمه حوصله ندارم برم غذا بخورم تنبل ديگه غذاخوردنم حوصله ميخواد🙄😁 خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 يعني خدا همه كاره ي زندگي هست و نشد رو به شد تبديل ميكنه دوستم😍 فدات بشم ممنون که گفتی 😙😙😙💜💙💚💛❤💖😘 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 تنبل ديگه غذاخوردنم حوصله ميخواد🙄😁 دقیقا منم حوصله غذاخوردن ندارم. 😂 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20978 خوب الان صندليا رو از زيرتون ميكشم كه وايسين😁والا خوبي كم پيدايي؟ قربونت برم عزيزم 🤗😘😘هم يكم مريضم هم درگير. جهيزيه دخترم هستم 😍😍😍😁😁😁خودت خوبي؟! 😘🤗 تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
پونه132 عضویت: 1391/11/03 تعداد پست: 2265 سسسسسسسیب 😀 کتی خوبه نگفتی هندونه ههه این سنم واقعی نیست لطفا در خصوصی نپرسید .
marzi24 عضویت: 1394/02/24 تعداد پست: 50388 من فقط شبا میشینم 😕اصلا عادت به روز نشینی ندارم😒در جریانید که من روزا استراحت میکنم که شبها بتونم خوب بخوایم😂 .Pain🔥you made me a believer
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 بچه ها فینال خندوانه رو نتونستم کامل ببینم. چجوری دانلودش کنم؟ عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
sama_ara مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 سسسسسسسیب 😀 نه😡بوگو شفتالووووووووو😂😁 خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
ایدییین عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2269 تنبل ديگه غذاخوردنم حوصله ميخواد🙄😁 اله😆😆 ⛧⛧⛧👰ایدیناسا هستم👰⛧⛧⛧
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 من فقط شبا میشینم 😕 اصلا عادت به روز نشینی ندارم😒 در جریانید که من روزا استراحت میکنم که شبها بت ... شیرازی هستی مگه خخخخخخخخ. 😂 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13128 نه😡بوگو شفتالووووووووو😂😁 هلووووووووووو 😂😂😂 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
ارکیده90 عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 7262 یه سوال از خانومایی که شبا هم میانهمسراتون غر نمیزنن بگن چرا همش تو گوشیتی به من توجه کن؟ یا فقط همسر من غرغروئه امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
sama_ara مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 3266 من فقط شبا میشینم 😕 اصلا عادت به روز نشینی ندارم😒 در جریانید که من روزا استراحت میکنم که شبها بت ... عاشقتم تو بشين عزيزم نظارت كن تاپيكو😍😂 خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
marzi24 عضویت: 1394/02/24 تعداد پست: 50388 شیرازی هستی مگه خخخخخخخخ. 😂 نه ولی شیرازی ها رو دوست دارم😂 .Pain🔥you made me a believer