2777
2789
عنوان

روزنشيني😁

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 148 پست
من و كتي همين الان يهويي😁 كتي بگو شفتالووووو😁

سسسسسسسیب 😀

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني خدا همه كاره ي زندگي هست و نشد رو به شد تبديل ميكنه دوستم😍

فدات بشم ممنون که گفتی  😙😙😙💜💙💚💛❤💖😘

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
تنبل ديگه غذاخوردنم حوصله ميخواد🙄😁

دقیقا منم حوصله غذاخوردن ندارم.  😂

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
خوب الان صندليا رو از زيرتون ميكشم كه وايسين😁والا خوبي كم پيدايي؟

قربونت برم عزيزم 🤗😘😘هم يكم مريضم هم درگير. جهيزيه دخترم هستم 😍😍😍😁😁😁

خودت خوبي؟! 😘🤗

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها فینال خندوانه رو نتونستم کامل ببینم. چجوری دانلودش کنم؟ 

من فقط شبا میشینم 😕 اصلا عادت به روز نشینی ندارم😒 در جریانید که من روزا استراحت میکنم که شبها بت ...

شیرازی هستی مگه خخخخخخخخ. 😂

نه😡بوگو شفتالووووووووو😂😁

هلووووووووووو 😂😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

یه سوال از خانومایی که شبا هم میان

همسراتون غر نمیزنن بگن چرا همش تو گوشیتی به من توجه کن؟  

یا فقط همسر من غرغروئه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
من فقط شبا میشینم 😕 اصلا عادت به روز نشینی ندارم😒 در جریانید که من روزا استراحت میکنم که شبها بت ...

عاشقتم تو بشين عزيزم نظارت كن تاپيكو😍😂

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!