2777
2789
عنوان

من دیگه خستم شدم در مورد ادرار کردن

894 بازدید | 51 پست

من دیگه خسته شدم دو سال شده الان که همش حس ادرار دارم یا سوزش ادرار دارم هر دکتری میرم خوب نمیشم 

ازمایشام عفونت ادرار نشون میده دارو میخورم ازمایش میدم میگن خوب شدی با اینکه هنوز سوزش رو دارم 

دوباره دو هفته بعد ازمایش میدم باز عفونت نشون میده 

اخیرا میگن استرسه اب زیاد بخور بهش فکر نکن 

کسی بوده همچین شرایطی داشته چیکار کرده تروخدا کمک کنید

درضمن سونو هام هیچ مشکلی ندارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه عفونت وحشتناک گرفتم 

جوری که به هیچ عنوان رابطه برقرار نمی‌کردم از درد 

و از شدت سوزش و خارش و درد گریه میکردم 

تنها چیزی که درمانم کرد این بود که بعد از حمام یا سرویس بهداشتی خودمو خشک میکردم بلافاصله هم با حرارت گرم سشوار می‌گرفتم رو بدنم 

مثل آب رو آتیش بود 

خوب خوب خوب خوب شدم

من تازگیا خیلی حس ادرار دارم مخصوصا شبا دیگه واقعا داره اذیت کننده میشه ،شده تو یه ساعت چهار بار رفتم دست شویی ولی فعلا دکتر نرفتم نمی‌دونم مشکل از چیه دیگه خجالت می کشم بخوام شب خونه کسی بمونم 

منم عینا اونجوری ام لباس زیرنپوش اصلاتوخونه دامن بپوش تاحدودی کمترمیشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

میوه سبزیجات همه چی مصرف داری؟ یا ن

دچار چاقی شکمی هستی؟ 

کلیه هات درست کار می کنن؟ 

انگار ی دارو برا کمک کار کرد کلیه دکتر میده برا این مشکل

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
منم مثل توام بخاطر استرسهاابته من سوزش ندارم ولی حس دفع ادرار کلافه ام میکنههمیشع حی میکنم ادرار دار ...

من بیشتر هم حس ادراره میرم دستشویی میبینم دستشویی ندارم واقعا کلافه شدم 

منم مثل تو ام . بعصی وقتها انقدر بهم فشار میاد باید تند اتند برم دستشویی ینی مثلا ۵ دقیقه ای یک بار. ترجیح میدم برم کلا تو حموم وایسم تا جایی ک احساس کردم ادرارم تموم شده بشینم تو حموم.البته من سنگ کلیه هم میگیرم. و نوقع های ک نزدیک پریودی نیشه بدتد میشم. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱