2777
2789

من سر زایمان اولم خیلی بی تجربه بچدم اطلاع زیادی نداشتم و چشم به دهن بقیه بود بیسنم نظر اونا چیه و اکثرا میگفتن طبیعی خوبه

یه مورد دیگه اینکه یه نفرر دلسوزانه نگفت بیا این کارو نکن برو سزارین کن فقط بابام گفت که گوش نکردم و پرسیدم گفتن برای سزارین اختیاری باید بری مرکز استان و پول زیاد و این حرفا که منصرف شدم ولی بعد یکی دوسال فهمیدم همون شهر خودمون انجام میداده و من نمیدونستم🙂

حالا بماند چقدر سخت زایمان کردم مشکلم عوارض بعد زایمانه که واژن تغییر شکل میده و اینکه روم نمیشه به کسی بگم زایمان طبیعی داشتم تا میگی طبیعی میخندن و مسخره میکنن

غلط کردن میخندن بیشرفا 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب سزارینم عوارض داره دیگهاگر بغیر از تغییر شکل واژنت مشکل دیگه ای نداری به حرف مردم گوش ندهدل ...

طبیعی هم خیلی عوارض داره این غلطه که میگن طبیعی عوارض نداره 

ممکنه آدم افتادگی بگیره ممکنه بچه خفه شه بخیه میخوره و مراقبت ازشون خیلی سخته مث بخیه سزارین زیر شکم نیست راحت ببینیش

من بچه خودم استخوان ترقوه اش ترک برداشت موقع زایمان

دلیل مسخره کردن هم اینه مثلا با خانوما صحبت میکنی راجب زایمان و اینا میگن شما دیگه کلا از فرم در اومده ما سزارین بودیم تغییر نداشتم و از این حرفا 

طبیعی هم خیلی عوارض داره این غلطه که میگن طبیعی عوارض نداره ممکنه آدم افتادگی بگیره ممکنه بچه خفه شه ...

خب تو دیگه انجامش دادی

میگفتی من و شوهرم مشکلی نداریم

اگر شما مشکلی دارین یه فکری به حالش بکنم😅

خب تو دیگه انجامش دادیمیگفتی من و شوهرم مشکلی نداریماگر شما مشکلی دارین یه فکری به حالش بکنم😅

حالا مثلا باز بخوای بچه بیاری که دوباره بدتر میشه آدم بخوای سزارین هم کنی باز عوارض دوتا شو کشیدی 

خب تو دیگه انجامش دادیمیگفتی من و شوهرم مشکلی نداریماگر شما مشکلی دارین یه فکری به حالش بکنم😅

😄😄حرف بقیه رو میشه کنار اومد مشکل اینه دیگه برا بچه دوم خیلی بلاتکلیفه آدم

تو منی یا من تو؟ حرفای  منو میگی وایییی خدا مگه میشه دونفر حرفاش همون باشه اصلا بدون تغییر منم طبیعی کردم بدون هیچ اطلاعی هیچکسم نگف برو سزارین یا حداقل دکتر بگیر بالا سرت باشه زایمان منو ماما ها انجام دادن اونم تو سن 16سالگی

تو منی یا من تو؟ حرفای منو میگی وایییی خدا مگه میشه دونفر حرفاش همون باشه اصلا بدون تغییر منم طبیعی ...

😄آخی توام تو هم پشیمونی از انتخابت؟

اگه بخوای بچه دوم بیاری نظرت به چه روشیه؟