2777
2789
عنوان

برای اون :)

131 بازدید | 20 پست

دیشب یه رابطه ۸ ماهه رو تموم کردیم.چون درگیری کاری و مشغله هام اذیتش میکرد و منم به نظرش احترام گذاشتم آخه من هیچوقت دلم نیومد رو حرفش حرف بزنم‌.

دروغ چرا...دلتنگم و این دلتنگی داره هر ثانیه قلبم و مچاله می‌کنه.راستی اگه جای خالیش تو قلبم همیشه درد داشته باشه چی؟! آخه تو قلب کوچیکم جز اون هیچکی نبود البته خودشم اینو میدونستا ولی خب دلش میخواست بره ..‌. منم که هیچوقت دلم نیومد رو حرفش حرف بزنم.بگذریم…

اون دیشب بخشی از وجودم رو با خودش برد...آخه اون بخشی از وجودم بود. نه نه اون خود من بود اون منو با خودش برد... اما جسمم چطور اینجاست؟ شاید اون فقط‌ اومده بود وجودم رو که از خودش خو گرفته بود رو با خودش ببره آخه اون خود من بود!!نمی دونم...راستش هیچوقت عقل و منطقم در مقابل چشمان روشن او کارایی نداشت و هر بار که سیاهی چشمام به روشنی چشماش خیره میشد، قلبم بی محابا اسمش رو فریاد میزد و این فریاد عقلم رو پرت میکرد به دنیا اون‌.

انگار تقلا و خواهش ها و زیر پا گذاشتن غرورم برای نگه داشتنش کافی نبود...تصمیم رفتن داشت و منم که هیچوقت دلم نیومد رو حرفش حرف بزنم:)

خو که چی؟

میخای روضه بخونم براااات

قابل توجه بانوان محترم نی نی سایت : هدف اینجانب از عضویت در سایت مزاحمت نیست بلکه برای بهره مندی از نظرات شما در زمینه های مختلف می‌باشد ، لذا خواهشمندم بنده حقیر را نیز عضوی از خانواده ی بزرگ نی نی سایت بدونید... 

منم از دیروز وضعم همینه

دارم از دلتنگی دق میکنم 

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو که چی؟میخای روضه بخونم براااات

فازت چیه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️