2777
2789

عزیزم دختر دایی من خودشو کشت رژیم و دکتر و همه کار کرد واسه پسر اما نشد که نشد الان سه تا دختر داره مشهدم هستیم من میگم خدا نخاد نمیشه 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ی کارایی کردم از رو کتاب و نت یاد گرفتم البته مادربزرگمم بهم گفته بود از روش قدیمیاا استفاده کردم و پسر شد 

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

حذف لبنیات و ترشیجات 

مصرف موز خرما فلفل سیاه عرق کسانی

و اینکه دقیقا روز تخمک گذاریت رو بدونی و تو اون روز اقدام کنی. 

شستشوی واژن با محلول آب و جوش شیرین هم میتونه موثر باشه.

عاشق مادر
من خودم ی کارایی کردم از رو کتاب و نت یاد گرفتم البته مادربزرگمم بهم گفته بود از روش قدیمیاا استفاده ...

مثلا چه کارایی؟

لطفا اگه میشه برای حل شدن مشکلم برادرم یه صلوات بفرستید.

رژیم های طب سنتی معمولا نتیجه میدن، البته برای پدر و مادر هردو باید اجرا شه.

باید مزاج خودتون و شوهرتون حسابي گرم باشه دیگه ..

ترشی و لبنیات و سردیجات و اینا نخورید،

مزاج خوراکی هایی که میخورید رو ببین ، سردهارو نخورید

مثلا گوشت گاو و گوساله سرده ولی گوسفند گرمه..

بنظر من شاید رژیم و یک سری کارها تاثیر داشته باشه اما 100 درصد نیستن هیچ کدوم .

صد در صد  نیست ولی احتمالش رو خیلی بالا میبره. مخصوصا رعایت دقیق روز تخمک گذاری

عاشق مادر

میشه با رژیم پیش بری تاثیر داره اما خب اونم شانسه همسایه ما بعد از ۳ تا دختر رفت پیش دکتر تحت نظر و رژیم ولی بازم ۴ امی ام دختر شد.دوستم رفت آی وی اف جنین های پسرشو جداکردن ۲ تا انتقال دادن اما جواب آزمایشش منفی شد باز دوباره میخواد بره انجام بده

حذف لبنیات و ترشیجات  مصرف موز خرما فلفل سیاه عرق کسانی و اینکه دقیقا روز تخمک گذاریت رو بدون ...

یعنی اگه هم چند روز قبل و هم روز تخمک گذاری رابطه باشه چی؟

من از این ماه اقدامم

روز 11 و 13 رابطه داشتم و روز 14 که دیروز بود طبق کیت تخمکگذاری روز تخمک گذاریم  اقدام داشتم. امروز هم کیت مثبت بود و میخوام داشته باشم

خیلی برای من جنسیت مهم نیست اما همسر و خانوادش پسر دوس دارن...

لطفا اگه میشه برای حل شدن مشکلم برادرم یه صلوات بفرستید.