امروز هم وقت دکتر داشتم هم یه سر باید میرفتم بانک. بعد من به خاطر اینکه توی 11سالگیم نزدیک بود مورد تجاوز قرار بگیرم تا الان به این سنم ترسش هنوز باهامه سر همین وقتایی که تنها میرم بیرون داخل آستین مانتوم برای مراقبت از خودم چاقو ضامن دار میبرم هر چند که حملش درست نیست. خلاصه سرتونو درد نیارم چون مسیرم طولانی بود و پیاده میرفتم میان بر زدم كه سریع تر برسم خونه تقریبا اون جا خلوت بود یه موتوری که رانندش پسر جوون بود دنبالم کرده بود جدیش نگرفتم ولی خب یه حسی بهم گفت احتیاط کن اینکه هر جا میری اینم هست عادی نیست. ترسیده بودم قدمامو تند کردم همون موقع از پشت نیم نگاه انداختم دیدم از موتور اومده پایین داره دنبالم میاد تا جایی که بهم رسید بند کیفمو گرفت داشت سمت خودش میکشید منم بخدا انقد ترسیده بودم نمیخواستم بهش آسیب بزنم ولی خب تنها بودم کوچه خلوت اینم میخواست کیفمو بزنه از آستین مانتوم چاقو رو باز کردم زدم دستش پوستش برید بعدم دوویدم رفتم دیگه نیومد دنبالم. خیلی میترسم ممکنه اگه پیدام کنه شکایت کنه؟دیه باید بدم؟انگشتش نبرید ولی پوستش عمیق برید
تروخدا مراقب خودتون باشید امنیت کم شده از صبح انقد ترسیدم که خدا میدونه 😭😭😭خدا لعنتش کنه