2821
2789
عنوان

برم یا نرم😩

45 بازدید | 5 پست

تولد پسر خالمه ۲ سالشه خالم دعوت کرده تولد یکسالگیش رفته بودم فیلم برداری کردم چند ساعت سر پا فیلم گرفتم بعد اون چند ساعت ادیت زدم ی فیلم تمیز و خوشگل تحویل دادم رایگان چون فیلمبردار رسمی هم نیستم پول نمیگیرم.. نه تشکر کرد نه چیزی پذیرایی هم من کردم حتی تعارفم نکرد کیک بخور

بعد دختر خالم نه فیلم نه پذیرایی انقدر اونو‌تحویل گرفت ...

حالا باز دعوت کرده باز همون اشه و همون کاسه برم مجبورم میکنن فیلم بگیرم !

حالا به نظرتون برم یا نرم؟!

کاربری دست ۳ نفره

برو فیلم نگیر 😁

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیزارن ابرومو میبره انقدر میگه

اگه حوصله فیلم نداری نرو 

تولد بچه ۲ ساله ب چ درد میخوره:/

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یا باید شهامت داشته باشی حرفت رو بزنی و درقبال کاری که انجام میدی هزینه رو بگیری

یا اگه نه نمیتونی نرو 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه حوصله فیلم نداری نرو تولد بچه ۲ ساله ب چ درد میخوره:/

حوصله به کنار ارزش نمیذارن برا ادم ی تشکرم نکرد بابت فیلم تعارفم نکرد بگه کیف بخور و..

بعد دختر خالمو انقدر تحویل میگیره انقدر دوسش داره 

حوصله فیلم دارم ولی ارزش نمیذاره نمیدونم‌ برم یا ن

کاربری دست ۳ نفره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز