2777
2789
عنوان

جاری

168 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من بارداری سختی داشتم اخراش دوسه هفته بستری بودم بخاطر پارگی کیسه آب آخرم توی هفت ماه زایمان کردم بچم دوماه رفت توی دستگاه بعد توی اون مدت بستری وبعدشم زایمان کردم مادرشوهر وبرادرشوهر وجاری اصلا نیومدن یه سر بهم بزنن فقط زنگ زدن بعد که بچه مرخص شد اومدن بعد تازه کادو هم نیاوردن گفتن ببخشید بعدا میاربم دریغ ازیه جعبه شیرینی هم خودم هم شوهرم خیلی ناراحت شدیم شوهرم خیلی خیلی ناراحته خودخوری میکنه چون جاریمم پارسال بچه انداخت ما سریع رفتیم ملاقاتش به شوهرم گفتم اشکال نداره باهرکی مثل خودش باید رفتار کرد رابطمونو کم میکنیم بعد یه چیزی که هست جاریم خیلی فضوله یکسره پیام میده زنگ میزنه واقعا دلم صاف نمیشه باهاشون دوس ندارم جوابشو بدم چجوری بپیچونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خوبه شوهر تو قبول کرد

شوهر من هیچ چیزی رو راجب به خانوادش قبول نمیکنه

کولرمون سوخت دوتا برادرم بس که زنگ زدن و پیگیر بودن اونا دریغ از ی تماس بعد میاد حرف میزنه راجب به خانوادم

بهش گفتم مال من عرضه داشتن پیگیر بودن مال تو حتی تماس هم نگرفتن بهم گفت ذاتت بده