2821
2789
عنوان

برم یا نرم😩

68 بازدید | 4 پست

تولد پسر خالمه ۲ سالشه خالم دعوت کرده تولد یکسالگیش رفته بودم فیلم برداری کردم چند ساعت سر پا فیلم گرفتم بعد اون چند ساعت ادیت زدم ی فیلم تمیز و خوشگل تحویل دادم رایگان چون فیلمبردار رسمی هم نیستم پول نمیگیرم.. نه تشکر کرد نه چیزی پذیرایی هم من کردم حتی تعارفم نکرد کیک بخور

بعد دختر خالم نه فیلم نه پذیرایی انقدر اونو‌تحویل گرفت ...

حالا باز دعوت کرده باز همون اشه و همون کاسه برم مجبورم میکنن فیلم بگیرم !

حالا به نظرتون برم یا نرم؟!

کاربری دست ۳ نفره

نرو...ادم انگار از عزت و احترام زیادی بی عزت میشه..

انگار نمیبینن لطف ادمو

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرو... من بودم نمیرفتم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز