2777
2789
عنوان

برم یا نرم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر چی سرم میاد از این دل مهربونمه به خدا نمیرم دیگه

عزیزم اینکه ادم تو دربایستی کاری رو انجام بده مهربونی نیست مهرطلبیه، ادم مهربون باشه اول از همه با خودش مهربونه و کاری که راضی نیست رو انجام نمیده

اینکاری که میخوای بکنی مهربونی نیس دیگه سرویس دادنه

برا خودت ارزش و احترام قائل باش و دم دستی نباش عزیزم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
متاسفانه مهربونی شما ب چشم اونا نمیاد و براشون اهمیت نداره و صرفا جهت اینک نیازتون دارن بهتون خبر دا ...

اره خب.. 

نه خودم میرم نه میزارم خواهرم بره چون خواهرمم بره باز اونو مجبور میکنن فیلم بگیره یا هم پذیرایی کنه بذار همونی که ی دنیا دوسش داره ببینم پادمیشه یرعکس یا فیلم بگیره ...

کاربری دست ۳ نفره

برو ولی اصلا دوربینتو نبر اگه گفت بگو اوا خاله نگفتی که بعدم مثل خانوم بشین قشنگ مثل ی مهمون بخور و از خودت پذیرایی کن نه که اونا با این رفتارشون یا غذاشون ارزش خاصی داشته باشه ها ولی قدر کارتو میفهمن

درسته ولی خالمه...دلم رضا نیس ولی نمیرم تا ببینم همون دختر خالم که دوسش داره پا میشه ی عکس بگیره

عزیزممم همون خاله باید براتون ارزش قائل شه پیش خودش بگه خواهرزادمه این همه کار کرده یه کیک ک میتونم پذیرایی کنم!یا مثلا چون اومده کارمو راه انداخته یه پول تو جیبی بزاره تو جیبت!اما چی!مهربونی شما اصلا ب چشمشون نمیاد و وظیفتون میدونه!

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
درسته ولی خالمه...دلم رضا نیس ولی نمیرم تا ببینم همون دختر خالم که دوسش داره پا میشه ی عکس بگیره

شما میگی خالمه

ولی خاله ت حتی یذره محبتم نداره که بهت کیک بده میگه نخور

سنگ ادما رو هیچوقت به سینه نزن عزیزم

از همینا ادم ضربه میخوره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
برو ولی اصلا دوربینتو نبر اگه گفت بگو اوا خاله نگفتی که بعدم مثل خانوم بشین قشنگ مثل ی مهمون بخور و ...

راس میگی ولی دوربین میده دستم میگه بیا با این بگیر😩💔

کاربری دست ۳ نفره