2777
2789
عنوان

لباس عروس

196 بازدید | 16 پست

دوستان سلام من ۸م تیر عروسیمه لباس عروسمو انتخاب کردم عکسشو میزارم مبشه در موردش نظر بدید و اینکه چ مدل ناخنی بزنم واسه لباسم ممنون

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

بزار بزار

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارک باشه خوشبخت باشی عزیزم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
خوبه شنیون باز بذارید قشنگه رنگ ناخون هم سلیقه ایه کلا

اخه تپل تر نشونم میده    بنظرتون شنیون جمع قشنگ تر نیست ؟ بعدم کلا حجابشو درست میکنم استین میزنم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

چون هنوز نگرفتیش راحت میگم نظرمو ، رنگ و حالتش یه جوریه که انگار زیاد استفاده شده ، زیاد شیک نیس  ، جدید نیس این روزا مدلای خیلی قشنگ تری اومده تو بازار 

و اینکه عزیزم چون یکم توپری به نظرم این مدلی نگیری بهتره،  شاید لباسای آستین دار بهتر باشه 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چون هنوز نگرفتیش راحت میگم نظرمو ، رنگ و حالتش یه جوریه که انگار زیاد استفاده شده ، زیاد شیک نیس ، ...

مرسی از نظرتون حتما میرم عوض کنم

اخه تپل تر نشونم میده بنظرتون شنیون جمع قشنگ تر نیست ؟ بعدم کلا حجابشو درست میکنم استین میزنم

اها نگفتیدد اشتین میزنید که حالا که قراره استین بزنید خب چرا ی لباس نمیگیرید از اول استین دار باشه ولی اره به استین دار مویی که بالا جمع شده هم میاد

اها نگفتیدد اشتین میزنید که حالا که قراره استین بزنید خب چرا ی لباس نمیگیرید از اول استین دار باشه و ...

اخه استین دارا هیچ کدوم برای من مناسب نبود من بازوم و سرشانه م خیلی بزرگتر بود   بعدم اون مزون ک رفتم گفتن چون نزدیک عروسیه این مدت همه عروسی میگیرن اکثر لباس عروس ها  ب اجاره رفته  و ی نکته ی دیگه من این لباس عروس و از مزون شهر نامزدم ب اجاره گرفتم و متاسفانه شهر نامزدم دوساعت از شهر ما دوره دفعه ی پیشم با مادرم و داداشم رفتم برگشتم پدرم باهام ی دعوای حسابی گرفت🥲امکانش نبود برام خیلی بگردم واسه لباس عروس 😭😭😭😭😭تازه هم احاره کردم پسش نمیگرین خیلی بده تروخدا؟