2777
2789
بعید نیست خودش هم سهمیه ای باشهاز همکاران ما هستن که سهمیه دارن اولش که اصلا لو نمی دادن بعدش که لو ...

دارن بابا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

اونایی که سهمیه ۲۵ درصد دارن خیلی راحت با درصد های پایین قبول میشن ولی اگر سهمیه ۵ درصد رو میخوای بدونی تاثیرش خیلی نیست اکثرا خودشونم باید تلاش زیادی انحام بدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این وسط مسطا هم به من جواب بدین☺️زیست ۲۰ زمین ۲۷شیمی ۲۵ فیزیک ۵۰ ریاضی ۳۳ اردیبهشت ،منطقه سه خوزستان ...

چجوری فیزیکو‌ ۵۰ درصد زدی ؟؟😑خوندنت چجوری بود

طبیعت +💚👁️

۵ درصد تاثیر انچنان نداری،رتبه رو کم میکنه اما تو انتخاب رشته فایده ی چندانی نداره، اگر داری بهش فکر نکن اصن،فقط دانشگاه رو بهتر میکنه 

ولی ۲۵ درصد میتونی بری سر جلسه اسم و فامیلت رو بنویسی و بیسکویت و آب بخوری

هر رشته ای بخوای قبولی 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بعید نیست خودش هم سهمیه ای باشهاز همکاران ما هستن که سهمیه دارن اولش که اصلا لو نمی دادن بعدش که لو ...

شاید حقشه تو از کجا میدونی ؟

ولی به خاطر این نمیگن که اعتماد به نفسشونو از دس ندن 

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
ولی به گفته استارتر اونش بما ربطی نداره

چرا ربطی به ما نداره؟اون آدم داره با منی که سهمیه ندارم و باید پاره بشم سنجیده میشه...اتفاقا خیلی ربط داره عزیزم...بی انصلفی کامل درحق بچهای دیگس

چجوری فیزیکو‌ ۵۰ درصد زدی ؟؟😑خوندنت چجوری بود

ففیزیکامسال بشدت آبکی بود یکم حواستو جمع میکردی میشد همین درصد بزنی تراز ۸ یا ۹ میده فک کنم ۵۰ درصد

اونایی که سهمیه ۲۵ درصد دارن خیلی راحت با درصد های پایین قبول میشن ولی اگر سهمیه ۵ درصد رو میخوای بد ...

نه بابا ۵درصد 

اصلا چیزی نیس 

من که تا حالا استفاده نکردم 

برا آزمون هم تاثیر نداره الکیه 

چرا ربطی به ما نداره؟اون آدم داره با منی که سهمیه ندارم و باید پاره بشم سنجیده میشه...اتفاقا خیلی رب ...

حروم خوری و ناعدالتی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
احتمالا سهمیه پنج درصد بوده، اونا اوضاع هوششون بهتره مثلا رتبشون در حد پرستاریه اما با سهمیه میرن دن ...

۵ددرصد از این هم که گفتی کمتره من یه چشم دیدم پسرخاله ام رتبه اش ۲۱۰۰ شد با سهمیه ۵، ۹۰۰ شد ولی در نهایت پزشکی پردیس آورد 

درصورتی که با ۹۰۰ منطقه ۳ میشد پزشکی دولتی آورد

عددی زیاد جا به جا میکنه ولی تاثیر انچنان نداره

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

اونایی که سهمیه ۲۵ درصد دارن خیلی راحت با درصد های پایین قبول میشن ولی اگر سهمیه ۵ درصد رو میخوای بد ...

ااره الان من باید میانگین ۵۰ بزنم حداقل چون از هر کی میپرسم میگ تاثیر نداره 😑😑😑😑

ایشالله من که نمیگذرم

منم واقعا حلال نمیکنم

اگر برا خدا رفتن پس پاداش دتیوی و حق خوری هاشون چیه

اجرشونو از خدا بگیرن خب ، نه از مردم عادی که با تلاش دارن میان بالا و اخر اینا نمیزارن