2777
2789
معمولا هم کسی که سهمیه داشته باشه نمیگهمن تو محل کارم هستن و از جای دیگه خبر دارم با سهمیه قبول شدنا ...

آهاا منم پرسیدم کسی بهم نگف فق هی میگن ۵ درصد بودیم تاثیری نداره

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
این وسط مسطا هم به من جواب بدین☺️زیست ۲۰ زمین ۲۷شیمی ۲۵ فیزیک ۵۰ ریاضی ۳۳ اردیبهشت ،منطقه سه خوزستان ...

ییک بیشتر بخون مامایی و پرستاری خیلی سخته کارش حداقل بری فیزیو یا بینایی و شنوایی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درصدها خیلی پایین در حد جلبک، میانگین ده درصدسرچ‌کنید کارنامه این عقب مانده ها موجوده

ووالا من یه کارنامه دیدم میانگین ۶۰ زده بود مشهد قبول شده بود با سهمیه .

اونقدرم پایبن نزده بود  

جالبیش اینجاس خودشون ادعا دارن هیچ بی عدالتی این وسط نیست

ددیگ اونش به من و شما مربوط نیس . هر کی صلاح کار خودشو بهتر میدونه .ولی اینکه میگن ۵ درصد تاثیر نداره برام سواله 

ووالا من یه کارنامه دیدم میانگین ۶۰ زده بود مشهد قبول شده بود با سهمیه .اونقدرم پایبن نزده بود

احتمالا سهمیه پنج درصد بوده، اونا اوضاع هوششون بهتره مثلا رتبشون در حد پرستاریه اما با سهمیه میرن دندون و دارو میخونند که باز هم در هر صورت حرامه

ولی سهمیه بیست و پنج به بالا اونا کارنامه هاشون افتضاحه و درصدا خیلی پایین

احتمالا سهمیه پنج درصد بوده، اونا اوضاع هوششون بهتره مثلا رتبشون در حد پرستاریه اما با سهمیه میرن دن ...

ن اتفاقا ۲۵ درصد بود شاید باورت نشه منم تعجب کردم . از یکی که ۲۵ بود پرسیدم گف اره من استفاده نکردم از سهمیه ۷۰ درصد میانگین تو کنکور زدم .الان پزشکی گلستان مث سگ دروغ میکف .

حداقل استفاده کردی جرعت داشته باش بگو اره استفاده کردم چرا اینجوری شدن مردم😑😑😑 

ولی به گفته استارتر اونش بما ربطی نداره

بعید نیست خودش هم سهمیه ای باشه

از همکاران ما هستن که سهمیه دارن اولش که اصلا لو نمی دادن بعدش که لو رفت از جای دیگه می گفتن حقمونه

بگو اگه حقته و بد نیست چرا قایم می کنی

بله می شناسمبا رتبه ای که حتی بهداشت دولتی هم قبول نمی شدنددندون خوندنو از این نان حرام سهمیه لذت می ...

اون حرو..م ایشالله پایین نره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭