2777
2789

سلام

من ماه قبل اقدام داشتم و ۱۵ این ماه موعدم بود اما تستام منفی بود و پریود هم نشدم تا اینکه از دیشب ی لکهای خیلیییی کم قهوه ای رنگ میبینم ک شباهتی هم ب پریودان نداره بنظرتون چم شده

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

دیشب فک کردم پریود شدم پد گذاشتم و خوابیدم اما صبح ک بلند شدم خبری نیس و معذرت میخوام دوباره تو خشک کردن ی قطره کم رنگ دیدم اخه چیه

اگه پریوده چرا اینجوری اگه لانه گزینیه ک اخه الان ی هفته از موعدم میگذره

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

یه آز بتا بده خیالت جمع بشه. بعدش به فکر درمان باش.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تست حاملگی منفی بوده پس به خاطر اینکه رحم داره برای باروری اماده میشه 

یعنی دارم پریود میشم؟

دیشب فک کردم پریود شدم پد گذاشتم و خوابیدم اما صبح ک بلند شدم خبری نیس و معذرت میخوام دوباره تو خشک ...

من عيين شماااا بودم

بعد ذيدن لك ها بي بي مثبت شد

و همون لكها منجر به سقط شد

پس سريع يه فكري كن

و عشق❤️😍
من عيين شماااا بودم بعد ذيدن لك ها بي بي مثبت شد و همون لكها منجر به سقط شد پس سريع يه فكري كن

واقعا؟ عصرنوبت دکتر دارم 😢😢

من عيين شماااا بودم بعد ذيدن لك ها بي بي مثبت شد و همون لكها منجر به سقط شد پس سريع يه فكري كن

شما لک ها رو چند روز بعد از موعد چری دیدی،؟؟؟

متاسفانه ارهچون لکه قهوه ای به خاطر موندگی خون تو رحم هست البته عزیزم همه اینا بستگی داره تو ازمایش ...

روز موعدم بتا دادم کمتر از یک بود تا دو سه روز بعدشم بیبی میذاشتم منفی بود دیگه بیخیال شدم تا الان

میدونم خیلی سخته منم خیلی تجربه کردم ادم میدونه منفی ولی ته دلش باز میگه نکنه من حامله ام

من الان اگه بدونم دیگه رسما دارم پریود میشم بازم دلم اروم میشه و از بلاتکلیفی درمیام 

حامله ک نیسم حداقل کاش سریع پریود بشم راحت شم از این وضعیت

یعنی دارم پریود میشم؟

سلام عزیزم

فک کنم اره منم پریودام این مدلی شده دو روز اول لک خیلی خیلی کم در حد روزی یک قطره قهوهای بعد

شروع میشه

شیدا شما همون شیدا هستی ک یکبار سقط داشتی؟

خدایا از شر شیطان ب تو پناه میار