2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جلسه اول خودیه....

جلسه دوم یکم پر جمعیت تره...

ولی این همه فک و فامیل برای بله برونی چیزیه 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

اگراولشه به کسی نگید

ولی بله برون به پدربزرگ و...وهرکی دوست داشتی بگو

به نظرم نگی بهتره

ولی پدبزرگ ومادربزرگ فرق داره

ذوق میکنند

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

من خودمو درگیر این چیزا نکردم همیشه خواستگارامو رد میکردم و حتی نمیزاشتم بیان خونه 

ولی چندتاش از دستم در رفتن اومدن ک خودم نرفتم تو مجلس رسم داریم اگه دختر قبولش بود بره تو مجلس اگرم نبود ک خانواده ها حرف میزنم فقط برای احترام مثلا میگن بیان خونه 

ولی شوهرم ۳بار اومد خواستگاری ۳بارش تو مجلس بودم 😂😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من و پدر و مادرم بودیم و داداشم که ابتداییه 

اون هم که ۵ سالش بود خوابوندیم نیاد اذیت کنه

خودمون بودیم 

برای نامزدی هم که انگشتر و ... آوردن برام خودمون بودیم هیچکسو دعوت نکردیم 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂