2777
2789

سرچ کن برنامه راهبردی قلمچی تابستان 403 میاره برات

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قلمچی سه ساله دهن منو سرویس کرده هر ی هفته درمیون استرس پیامک تراز برا بابام هععع هیچوخ بالای ۵۳ ...

موقع ثبت نام میتونی بهشون بگی این گزینه رو نمیخوای برات ورش میدارن من سال یازدهمم پیام میومد ولی برای دوازدهم و پشت کنکور بودنم موقع ثبت نام بهشون گفتم دیگه از اون موقع پیام نیومد

این قلمچی سه ساله دهن منو سرویس کرده هر ی هفته درمیون استرس پیامک تراز برا بابام هععع هیچوخ بالای ۵۳ ...

خب برو کاربری ات شماره والدین رو حذف کن

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بابام ثبت نام میکنه خودم از تو صفحه شخصی برداشدم بابام میره فعال میکنه/:

میتونی موقعی که تنهایی برای مشاوره میری بهشون بگی

ولی اینکه تراز براشون میره خیلی بده ادم همش استرس داره 

اره واقن باز بردارم میره فعال میکنع/:

من برداشتم بابام دیگه پیگیری نکرد که برای چی دیگه نمیاد 

امسال که پشت کنکور بودم اون اوایل سال باهم چک میکردیم ولی بعد به این نتیجه رسیدیم واقعا تراز قلمچی مهم نیست من الان کنکور اردیبهشتم و درصدامو خیلی بهتر از کانون زدم تازه توی کانون متاسفانه چون هنوز غیر حضوری هم شرکت میکنن تقلب خیلیه ترازی که میده واقعا معلوم نیست درسته یا نه