2777
2789
عنوان

جوش دور صورت

51 بازدید | 7 پست

دور صورتم گوشه ها جوش بزرگ میزنه نه لااقل ریز😑 

مال عرق و گرماس به نظرتون یا مال کبد و کلیه؟ 

تو نت زدم نوشته بود کلیه و کبد 

اول گفتم شاید مال وازلینه که میزنم اما من همه جای صورتم میزنم جاها دیگه صاف صافه 

فقط دور کسی تجربه داشته؟ 

یخ بزارم؟ 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وازلین برا چی میزنی عزیزمسنگینه ها کورک درنیاره صورتت

برای سفت شدن صورت 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

منم حدود دو هفته اینطوری شدم، گفتم شاید ازپتو بالش و یا روسری باشه، همه رو شستم ولی خوب نشده

فک کنم بخاطر گرماس که عرق میکنی 

باید سریع بشوری 🤷‍♀️

وازلین که اصلا توصیه نمیشه به مرور رنگ پوستتون رو کدر و تیره میکنه !

اما جوش دور صورت نه کبده نه کلیه ، معمولا نشونه تغییرات هورمونیه ، حالا یا پریودت نزدیکه یا شاید تعادل هورمون هاتون بهم خورده

وازلین که اصلا توصیه نمیشه به مرور رنگ پوستتون رو کدر و تیره میکنه !اما جوش دور صورت نه کبده نه کلیه ...

وقتی وازلین زدی نباید بری تو افتاب معمولا شب ها میزنن 

صورتمو که سفت کرده 

اره نزدیک پریودیمه یعنی از اونه؟ خداراشکر🤲

وقتی وازلین زدی نباید بری تو افتاب معمولا شب ها میزنن صورتمو که سفت کرده اره نزدیک پریودیمه یعنی از ...

آره تو آفتاب که اصلا نباید رفت بدیهی هست .جزغاله میشه آدم.

منظور منم همون شب ها بود

وازلین از تقطیر "نفت" به عمل میاد چنین ماده ای رو نباید اصلا به صورت زد عزیزم خوب نیست