2777
2789

اگه دیدید تعریف کنید بگید چرا ازهمون اول نتونسته بودن بهم برسن؟ چی میشه  بعدش؟ چند سال میگذره  این وسط؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاسمن و حامد تو سریال لحظه گرگ و میش😂😂

😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

نه ندیدم 

این چیزا اکثرا توی قصه هاست 

اون دو نفر همو که میخواستن پای هم میموندن

پارسال یه زوج توی اخبار بعد از 20 سال بهم رسیدن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

آره اتفاقا برای خودمم جالب بود یکی از همکلاسیام ، مامانش و باباش خیلی عاشق هم بودن بعد باباش پول نداشته می‌ره شهر دیگه کار کنه و خیلی موفق میشه بعد از چند سال که برمیگرده میبینه اون خانمه ی بچه هم داره و ازدواج کرده دیگه کلا ما امید میشه و... بعد از یکسال شوهر خانمه میمیره ، بابای همکااسیم می‌ره خواستگاریش و به هم میرسن که حاصلش میشه همین ی دونه دختر 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

عزیزم ۱۰۰ بار تاپیک زدی  اونایی که بهم برگشتن کسانی بودن که دختره رفته با کسی دیگر

پسر بره دیگه نمیاد چون  اگه دوستت داشته باشه نمیتونن زنش بدن مگر روستای دور افتاده باشیو یا پسر بی پول و بیسواد و وابسته خانواده باشه

فهمیدی یا بازم بگم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
عزیزم ۱۰۰ بار تاپیک زدی اونایی که بهم برگشتن کسانی بودن که دختره رفته با کسی دیگرپسر بره دیگه نمیاد ...

مردم دیگه اختیار تاپیک زدنشونم ندارن  

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

عزیزم ۱۰۰ بار تاپیک زدی اونایی که بهم برگشتن کسانی بودن که دختره رفته با کسی دیگرپسر بره دیگه نمیاد ...

به شما هیچ ربطی نداره چه تاپیکی قرارمیدم    مگه باید از شما اجازه بگیرم؟     شما چقدر بیکاری که   تک تک   تاپبک های سایت رو چک میکنید  متاسفم براتون