2777
2789
عنوان

فک‌میکنید کی هستید؟؟؟

182 بازدید | 31 پست

والا خونه زندگیه بیشتر روستایی ها از کل زندگیتون می ارزه همشون باغدار و پولدار همه چیم واسشون فراهمه از اب و هوای خوب بگیر تا مواد غذایی لباسایی ک‌میپوشن و کارایی ک‌میکنید واسه خیلی از شماها ک خودتونو کشتید ک شهریییی هستید می ارزه همین طرز صحبت کردنتون مشخصه چقد بی لولید البته با کسایی هستم ک توهین میکنن ن ادمای درست و خانواده دار

طرف اومده میگه روستاییا فقط عروسو واسه کار کردن میخان بعدشم ک بهش میگم اینطوری نیست دراومده میگ برو پشگل جمع کن والا دیگ قدیم نیست ک ت روستاها کسی بخواد پشگل جمع کنه اگ باشه هم انگشت شماره و صد البته پشگل اون گوسفندا می ارزه ب کل زندگیه تو 

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن کسی که ارزش آدمها رو به محل زندگی شون می دونی ارزش بحث نداره ما شهری ها مجبوریم و آرزوی زندگی تو روستا داریم هوای خوب و پاک آرامش 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

یا اینکه یاد گرفتن برای تمسخر از کلمه دهاتی استفاده میکنن

آخه یه آدم چقدر میتونه سطح پایین و بی فرهنگ باشه که از این واژه برای این کاربرد استفاده کنه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
ولش کن کسی که ارزش آدمها رو به محل زندگی شون می دونی ارزش بحث نداره ما شهری ها مجبوریم و آرزوی زندگی ...

من خودم بخاطر شغل پدرم اونجا زندگی نمیکنم ولی خب دیگ بیشتر اوقاتم اونجام چون فامیلام اونجا هستن سرو وضع و زندگیشون از منم بهتره والا

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

قبول دارم 

خیلی هارو دیدم روستا زندگی میکنند بسیار با شعور 

متمدن و خب واقعا پولدار های اصیل 

بسیار تفاوت هست بین این دسته از آدما و اونایی ک ادعای پولدار بودن و متمدن بودن میکنند

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یا اینکه یاد گرفتن برای تمسخر از کلمه دهاتی استفاده میکننآخه یه آدم چقدر میتونه سطح پایین و بی فرهنگ ...

دقیقا

کلا یه طرز فکر اشتباه از قدیم جا افتاده نمیشه کاریش کرد

خیلیا هم میدوننا که دیگه همه چی مثل قدیم نیست ولی بازم ناخواسته از واژه دهاتی و روستایی استفاده میکنن

یه عده هم که عقده ای هستن از این واژه ها به عنوان تحقیر استفاده میکنن و نمیدونن که یه دختر امروزی با چنین حرفایی شخصیت خودشو به زیر صفر نمیکشه

اون اعصاب نداشت به کنار. ولی سبک زندگی مردم تو روستا اینجوریه که همه کار میکنن پس از عروس هم انتظار دارن کار کنه. ولی خب خرج هم میکنن. عروسی آنچنانی. طلااااااا. خونه آماده. ما الان تو ی روستا زمین خریدیم اصن ندار نیستن ولی خب خرج های مسخره ندارن. کسی پیکرتراشی نمیکنه یا الکی شصت مدل عمل انجام نمیدن. سبک زندگی شون اینجوریه ولی خب توهین هم پذیرفته نیست