2777
2789
بنظرم با این روش های خوددرمانی فقط اسیب میزنیم ب پوست.من سر خود اینقد لایه بردار استفاده کردم تو خون ...

چیا زده بودین مگه😶

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیار رنده شده و گلاب رو با هم قاطی می‌کنم و می‌ریزم تو قالب یخ داخل فریزر وقتی یخ زد از قالب بیرون م ...

تاثیری ام داشته؟

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

چیا زده بودین مگه😶

ماسک سفیده تخم مرغ و ابلیمو که برا منافذ خوبه .یه اسکراپ هم خودم خریده بودم که اونم بد بود برام .هفته ای یبار لایه برداری میکردم پوستمو😄حالا اونقد پوستم نازک شده جلو افتاب و تو گرما قرمز میشم

ماسک سفیده تخم مرغ و ابلیمو که برا منافذ خوبه .یه اسکراپ هم خودم خریده بودم که اونم بد بود برام .هفت ...

تخم مرغ رو اگه با یه چیز ملایم ترکیب کنید بهتره آبلیمو پوست رو اذیت می‌کنه. بهتره برای لایه‌برداری از محصولات شیمیایی استفاده نشه چون پوست رو شدیداً لایه‌برداری می‌کنه و پوست نازک میشه و آسیب می‌بینه

تخم مرغ رو اگه با یه چیز ملایم ترکیب کنید بهتره آبلیمو پوست رو اذیت می‌کنه. بهتره برای لایه‌برداری ا ...

اره پوستمو نابود کردم براهمین دیگه اسم ماسک خونگی و اسکراپ میاد میترسم اصلا.دیگه رفتم پیش یه اسکین تراپیست خوب یه روتین بهم داده ک استفاده کنم تا ببینم چی بشه.ولی پوستو کمتر دستکاری کنیم بهتره 

من دو جلسه رفتم اونموقع واقعا پوستم شفاف و یکدست شد ولی خب پول میخواد براهمین ادامه ندادم ولی روتین ...

روتین تون خوب بود؟ 

چه برندس استفاده میکنین

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
روتین تون خوب بود؟ چه برندس استفاده میکنین

پوستم خشکه شوینده باله آ 

مرطوب کننده اون چیزی ک اسکین تراپیست بهم گفتو نتونستم تهیه کنم  برایت مکس  رو گفته بود من ی چیز دیگه استفاده میکنم‌...ضدافتاب الارو....ترمیم کننده مدیلن هم استفاده میکنم

2790
2778
2791
2779
2792