2777
2789
عنوان

بچه پنج ساله

95 بازدید | 8 پست

امروز پسرمو بردم بهداشت، دقیقا پنج ساله و سه ماهشه، اولش گفت خیلی لاغره

قدش ۱۱۷

وزنش۱۷٫۷۰۰

گفت چرا بهش نمیرسی و اینا

بعد تو نمودار دید گفت مشکلی نداره😶

آخه کدوم مادره دلش نخواد بچش جون داشته باشه

خب بچه من به شدت یدغذاس ، غذاهاش محدوده 

من چیکار کنم😢

بهداشت چرت و پرت زیاد میگه. برات مهم نباشه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/ که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیکمو گر بد تو برو خود را باش/ هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا بهداشتیا چرت زیادمیگن 

هم خودشون هم سیستمشون 

امیدوارم هیچکدومشون پیام منو نبینن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کلا غذاهای برنجی فقط میخوره

سعی کن تو همونام چیزهای زیادی بزنی مثلا کشمش و زرشک و گوشت

ماکارونی اگه با گوشت درست میکنی و ساده شکل دار بگیر سویا بزن توش بعد تنقلات هم هل هوله بهش نده لقمه نون پنیر سبزی و از این چیزا بهش بده 

ژله هم بدی بد نیست 

زمان ثابت کرده همتونو...