2777
2789
😷حتما با اون پاهاي كشيدش و بالاي سيخش😁

وووووی دلم خواس 😃

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چنزو خواص درمانی زیادی دارد. مثلا اینکه برای درد دست، پا، کمر و همین‌طور نفخ بسیار موثر است. مزه‌اش هم چیزی شبیه میگو است. بعضی‌ها هم می‌گویند که مثل تخمه می‌ماند.»

با اینکه خوردن حشرات خیلی با ذائقه ما ایرانی‌ها سازگار نیست، یک خانم کرمانی که از طرفدان این حشره است، معتقد است: «چنزو را وقتی برشته می‌کنید و بعد مورد مصرف قرار می‌دهید، خیلی طعم خوبی دارد. مثل چیپس یا مثلا چیزی شبیه تخمه. اصلا هم حس بدی به آدم دست نمی‌دهد اما جوان‌های امروزی علاقه‌ای به خوردن چنزو ندارند.»

آقامصطفی هم راننده تاکسی است اما بهار که می‌شود، کارش این است که به بیابان‌های اطراف زیدآباد برود و جیرجیرک شکار کند و بعد هم در بازار بفروشد: «فصل شکار چنزو خرداد است. چنزو روی بوته‌ای به نام قیچ می‌چسبد و وقتی گونی را روی بوته قیچ می‌اندازیم، تعداد بسیار زیادی چنزو عایدمان می‌شود. بازارش هم خیلی خوب است.»

نحوه مصرف چنزو این‌گونه است که سر، بال‌، پا و شاخک‌هایش را می‌چینند و بعد از تفت دادن مصرف می‌کنند. بعضی‌ها با چنزو چلوخورشت درست می‌کنند و برخی دیگر آن را با تخم‌ مرغ می‌خورند. البته برخی هم هستند که چنزو را برشته و با آجیل مصرف می‌کنند.

چنزو به گفته خود کرمانی‌ها حشره نسبتا گران‌بهایی هم محسوب می‌شود و هر سال که بارندگی بیشتر باشد، جمعیت این حشره هم بیشتر می‌شود.

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم