2777
2789
چلو خورشت سوسک چنزو غذای محبوب در کرمان🤢🤢🤢🤢

جدی یا شوخی؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه نوع حشره اس که اوایل بهار تو بعضی مناطق از خاک بیرون میاد طول عمرشم یه روزه با اب و نمک زنده زنده ...

خورده میشه!!!!یا خود خدااا😨😨😨😨😨😨😨

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
سلام كتي جونم خوبي نبودي امشب تو تاپيك شب نشيني دلم برات پر كشيد😭خوفي😁

فدات بشم دلم واست یه زله شده بوت 😢

خوفم

مرسیـــــــ😉

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
چلو خورشت سوسک چنزو غذای محبوب در کرمان🤢🤢🤢🤢

من خودشو دیده بودم برشته چلو خورشتشو اولین باره میشنوم چه جوریاس

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
فدات بشم دلم واست یه زله شده بوت 😢 خوفم مرسیـــــــ😉

جيگر كي بودي با سليقت تو غذا همچين گفتي خورشت جيرجيركي خوشمزست فكر كردم چلوماهيچه جلورومخ😁

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
جيگر كي بودي با سليقت تو غذا همچين گفتي خورشت جيرجيركي خوشمزست فكر كردم چلوماهيچه جلورومخ😁

😂😂

حتما خوشمزس که میخورن   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....