2777
2789
عنوان

پس چیشد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 21 پست
عزیزم من دردی که میکشی رو درک میکنم.اینکه طرف قصدش ازدواج بوده و اقدام کرده برای ازدواج خیلی خوبه.ول ...

خب اول باید برگرده ، مشکل اینجاست که میگه مامانم راضی نمیشه دیگه ، من میدونم ته دلش دوسم داره ، بهم گفت خودت زنگ بزن به مامانم بگو پسرت رو دوست دارم 

پس چرا اومد خواستگاری ؟؟ چرا اینقدر ادای عاشقا رو در می‌آورد، ؟

چونکه عوضین 

همشون یه مشت آشغال عوضی بدرد نخورن که ما باید به ی ورمون بگیریمشون 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اول باید برگرده ، مشکل اینجاست که میگه مامانم راضی نمیشه دیگه ، من میدونم ته دلش دوسم داره ، بهم ...

به مامانش زنگ بزنی ممکنه غرورتو بشکنه نمیدونم🥲

منم دعا  میکنم که دعاهات قبول شه و طرف برگرده 💚

چون خودم دارم میکشم این درد رو.

اسی تاپیکاتو خوندم و فقط میتونم بپرسم تو چرا الان جشن نمیگیری؟

لعنتی این چه خانواده ی سمی ایه

مرتیکه سر ی جمله قهر‌کرده‌میگه بیا پابوس مامانم شو

خاله بازیه مگه

میگی دوماهه رفتن تو قیافه!

چه مدت باهم بودین؟

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

خب اول باید برگرده ، مشکل اینجاست که میگه مامانم راضی نمیشه دیگه ، من میدونم ته دلش دوسم داره ، بهم ...

والا از اول تاریخ تا الان این پسرا بودن که ناز میکشیدن، توی تاپیکت دیدم که مادر تو انگار زودتر مخالفت کرده ولی این پسر هیچ کاری نکرده تازه بهش بر خورده!

اونوقت از تو توقع داره بری مادرشو راضی کنی؟

ایشون حامله هم میشن دیگه؟

بگو به ی شرط میام که بشینی توی خونه فقط با من بری بیرون بیای خودمم میرم سر کار تو خونه داری کن! مرتیکه مث پرنسسا دوست داره باهاش رفتار شه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

به مامانش زنگ بزنی ممکنه غرورتو بشکنه نمیدونم🥲منم دعا میکنم که دعاهات قبول شه و طرف برگرده 💚چون خ ...

نه نه اصلا به مامانش زنگ نمیزنم چون مطمئنم مامانش خوشش نمیاد از این حرکت همم اینکه در شان من نیست که بخوام این همه منت بکشم اونم مامانش