2777
2789
عنوان

پس چیشد ؟؟

148 بازدید | 21 پست

مگه نمی‌گفتند چله کلیمبه حاجت میده ، پس کو ؟؟ امروز چهلمین روزه کو پس ؟؟؟ چرا نامزدم بر نگشت 😭😭😭😭 ای خدا خسته شدم  دارم ار دوریش میمیرم 😭😭😭😭

عوض این که بچسبی به ادمی که نمیخوادتبرو پیش روانشناس هرهفته تا عزت نفس پیدا کنی و با دلتنگیش منطقی و ...

غلط کرده نمی خواد ، مگه من بازیچه دست اون بودم هر روز خعی میخوام نمی خوام کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم باید رها کنی 

شما ماهی رو هم توی دستت فشار بدی از دستت لیز میخوره 

بگذر از اون آدم پرو پی زندگیت 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

اونایی که شکست عشقی خوردن متوجه درد جدایی میشن اما اما این دلیل خوبی برای افتادن تو تله دعاگیر و فالگیر نیست عزیزم یه مدتی با یک روانشناس یا روانپزشک مشورت کن 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیزم باید رها کنی شما ماهی رو هم توی دستت فشار بدی از دستت لیز میخوره بگذر از اون آدم پرو پی زندگیت

مگه به این اسونیه گذشتن ؟؟ تو تاپیک های قبلیم توضیح دادم راجع بهش برو بخون متوجه میشی

مگه به این اسونیه گذشتن ؟؟ تو تاپیک های قبلیم توضیح دادم راجع بهش برو بخون متوجه میشی

آره عزیزم من شرایط تو رو تجربه کردم 

ولی این دعا ها و چله ها و اینا راه به جایی نمیبره 

اون آدم اگه آدم شما بود با این همه مهر و محبتی که تو نثارش کردی جوونه میزد ولی تو خاک اون نبودی 🙃

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
[QUOTE=343256951]اونایی که شکست عشقی خوردن متوجه درد جدایی میشن اما اما این دلیل خوبی برای افتادن دع ...

هیچ فرقی نداره عزیزم .ما نمیتونیم کسی رو ب زور نگه داریم اما میتونیم خودمون رو درمان کنیم از شوکی که بهمون وارد شده خلاص کنیم با مراجعه با روانشناس و پزشک و مشغولیت 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیزم من دردی که میکشی رو درک میکنم.

اینکه طرف قصدش ازدواج بوده و اقدام کرده برای ازدواج خیلی خوبه.

ولی شما علاوه بر دعا از متخصص هم کمک بگیر که این وسط رفتاری نکنی که طرف زده بشه و کامل از دستت بره.

مشاور خوب پیدا کن. مشاور دو زاری نه ها. مشاور خوب.

چون اگرم برگرده متاسفانه بازم مامانت ممکنه اوضاعو خراب کنه.

تو نیاز به یکی داری راهنماییت کنه

آره عزیزم من شرایط تو رو تجربه کردم ولی این دعا ها و چله ها و اینا راه به جایی نمیبره اون آدم اگه آد ...

پس چرا اومد خواستگاری ؟؟ چرا اینقدر ادای عاشقا رو در می‌آورد، ؟