2777
2789

دنیای کثیفی

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم مراقب باش پسرت چندسالشه نفرستش خونه فامیل تنهایی و مدرسه خوب ثبت نامش کن 

بااجازه استارتر عضو بلو  بانک بشید  تا آخر امشب هرکی عضو شه با  کد     معرف به اون معرف  ۲۵۰ میدن منم نصفش بهت میدن  یعنی ۱۲۵ هزار برات میریزم  بعدم تو  بلو  بانک اونجا به خودتم کد  معرف میده باهاش خانوادت عضو بلو  بانک  کن  هرنفر بهت ۲۵۰ هزارتومن میده  تااخرامشب وقت داره الان ولی خلوته و بعد شلوغ میشه ظهر و بعدش شلوغ و سخت میشه نصب کردالان نصب کنید   این کدم  OA3GMI   هرکی با کدم  نصب میکنه  درخواست بده ۱۲۵  بهش بدم از  مایکت یا بازار دانلود کنین  بلو  بانک رنگش آبی ۵ میلیون عضو داره

ببینید احتمالش کمه اما کم کمم نیست صددرصد حواستون باشه ولی حساس نشید

مثلا یکیو میخشناختم ۱۸سالش بود مامانش میترسوندش تا سرکوچه ام نمیتونست بره زیاد اعتماد نکنید حتی به فامیل 

بهش توضیح بدید که کسی حق نداره به بدنش دست بزنه اگرم زد بهتون بگه میتونید حتی فیلم آموزشی موزیکال کودکانه براش دانلود کنید که به زبان کودکانه یاد میده کسی حق نداره بهش دست بزنه ودرمورد نقاط حساسی که کسی حق نداره دست بزنه صحبت کنید از همون اول باهاش دوست بشید تا همچی رو بهتون بگه 

کاربریم یه هفته تعلیق شده @gandmak